2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044757 بازدید | 684409 پست
هیچی خواهر جان بدون دلیل نی نی قلبش ایستاد و مجبور به سقط شدم ، فقط خداروشکر کورتاژ نکردم ، شما بعدش ...

من که هم با قرص سقط کردم ولی کامل دفع نشد و مجبور شدم دوباره کورتاژ هم انجام بدم . طبیعی ؟؟؟؟ من و این همه خوشبختی محاله😆 ۷ ماه داروهای تقویتی استفاده کردم و بعدش پانکچر و بعد انتقال . از خدا میخوام شما هرچه زودتر طبیعی باردار بشی

بچه ها من تحت نظر دکتر علیرضایی هستم

دوروز از تاریخ پریودم گذشته اما پریود نشدم

دیروز رفتم پیشش منو گذاشت تو سیکل انتقال گفت دکتر نصر آخر اردیبهشت میاد باید یه جور تنظیمت کنم که انتقالت با دکتر نصر بیفته

گفتم من اصلا اصراری ندارم حتما با ایشون انتقال بدم گفت وقتی شانسش رو داری چرا که نه

برام از دیروز ال دی شروع کرد تا ۴ اردیبهشت گفت بخور

بعد گفت قطع کن هیچی نخور از ۱۰ اردیبهشت استرادیول رو شروع کن تا ۲۲ اردیبهشت بیا سونو

کسی تجربه همچین سیکلی داشته؟گفت لکه بینی حین ال دی طبیعیه و بهش توجه نکن

@زینبی_بابا    

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم اح ول کن خواهر الان بگه هم ازکجابخرم?? دیگه من پرواز دارم برمیگردم مشهد توکل بخدا هرچی صلاح ...

Hcg که غصه ای نیست همه داروخانه میدن من چند بار آزاد گرفتم دونه ای 45تومن 

سلام دوستان گلم. شما میدونید سرم  ivig کدوم داروخانه ها تو تهران دارن؟؟؟؟ من سقط مکرر هستم اگ ...

زنگ بزن داروخانه فتح،رحمانیان،مینو مهدوی 

شاید داشته باشن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
Hcg که غصه ای نیست همه داروخانه میدن من چند بار آزاد گرفتم دونه ای 45تومن 

اخه نیازه بخرم؟؟ راستی من استراحت بیشترمیشینم رومبل یادرازمیشکم وتوخونه راه میرم خوبه؟؟ یااشکال داره نشستن؟ 

من اخرين باري كه رفتم مشهد دوسال پيش بود الان يادم اومد چشام پراز اشك شد يادمه منو شوهرم داشتيم با د ...

الهی، خداروشکر که الان به مراد دلت رسیدی ، ان شالله که به سلامت به دنیا بیان🥰

سلام دوستان گلم ، چند وقت نبودم ، همگی حالتون خوبه ؟ من که بچه ام عمرش به دنیا نبود و رشدش تو هفته ...

ای جان عزیزم منم که هفته چهارم خود بخود سقط شد 

علتش رو نگفتم به شما😞

جانم منی که ۱۵ ندارم چطور میخوام برم پیش اصف جاه .خدا خودش بهمون رحم کنه.من واقعا کم اوردم دیگه پولی ...

ای جانم عزیزم درکت میکنم خیلی سخته من خودم دو بار تخمکشی داشتم بدون جنین انگار 40تومن ریختیم تو آتیش بازم حکمت خدارو شکر ما نمیدونم مصلحتش چیه انشاءالله به زودی مادر بشیم از شر این دکتر خلاص بشیم 

من که هم با قرص سقط کردم ولی کامل دفع نشد و مجبور شدم دوباره کورتاژ هم انجام بدم . طبیعی ؟؟؟؟ من و ا ...

واای عزیزم شما دردت بیشتر از من بوده ، من خداروشکر با قرص سقط شد 😐 من ۳ تا جنین کیفیت پایین دارم ، اصلا به پانکچر دوباره فکر میکنم تن و بدنم میلرزه 😓😓😓 مرسی از دعای خوشگلت عزیزم ، والا دکترم گفت شاید با دارو بتونی باردار بشی و نخوای پانکچر دوباره کنی ولی بعید میدونم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
ای جان عزیزم منم که هفته چهارم خود بخود سقط شد  علتش رو نگفتم به شما😞

مگه سقط کردی؟