2777
2789
عنوان

این ازدواج چطوره

106 بازدید | 10 پست

دختر متولد ۶۳ زیبا و مجرد و کارمند 

خواستگار متولد ۷۰ مجرد شغل کارمند 

خانواده پسر راضی به وصلت نیستند و پسره میخواد تنهایی بره خواستگاری )خیلی دوستش داره (

شما نظرتون چیه ؟

دختر دیگه شانسی برای ازدواج نداره و تنها خواستگارش همینه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه پسره خییلی کووچیک تره حس تکیه گاه نمیده حس اینکه ادم میخاد بچه بزرگ کنه هست

دوسپسرم یکسال کوچیک تربود اون ابهت رو ازش نمیگرفتم

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
قبول کنه ولی پسرا بادشون بخوابه میرن سمت خانوادشون

نه خودشو ثابت کرده خیلی با اراده هست دوستم بهش اجازه خواستگاری نداده تا بلکه بتونه رضایت خانوادشون  جلب کنه

بنظر من تفاوت سنی مهم نیست اما سخت میشه به پسرای این دوره اعتماد کرد بماند کلا با مردا میمونه خوبی ندارم

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
نه پسره خییلی کووچیک تره حس تکیه گاه نمیده حس اینکه ادم میخاد بچه بزرگ کنه هستدوسپسرم یکسال کوچیک تر ...

این دکترای مدیریت مالی داره یه شرکت داره میچرخونه خیلی موفقه 

اللن دیگ پسرا عاقل شدن نطر خانوادشون مهم نیس بعدازدواجشون هم عقل دارن میدونن باید پیش زن باشن ن خانو ...

پسره از ۱۸ سالگی وقتی که دانشگاه قبول شده از خانوادش جدا شده تا الان که ۳۳ سالشه

پسره از ۱۸ سالگی وقتی که دانشگاه قبول شده از خانوادش جدا شده تا الان که ۳۳ سالشه

پس دیگ چ بهتر اصلا وابستگی نمونده بینشون

مثلا شوهر من‌قبا ازدواجمون خونه مجردی داشته خدارشکر اصلا خانوادش عین خیالش نیس وابسنگی نداره