2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044763 بازدید | 684409 پست
زینب جان من شوهرم عضلانی را راضی نمیشد بزنه میگفت یوقت بدجا میزنم.ببین وقتی به۴قست تقسیم کردیم و قسم ...

آره گلم به چهار قسمت تقسیم میکنی، ربع بیرونی و فوقانی 

دوباره اونجا رو هم به چهار قسمت تقسیم کن و بیرونی ترین جا بزنه برات 😉😉😉😉 هواگیری هم در حد دقیق لازم نیست بزنه بره بابا موشک که نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم قرص استراديول خارجي من از داروخانه ايساتيس تو سعادت اباد ميخرم از اين چرخشيا

استرادیول خارجی خریدم

این پچ هست 

گویا یه چسبه که باید بچسبونم رو بازو 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزيزم قرص استراديول خارجي من از داروخانه ايساتيس تو سعادت اباد ميخرم از اين چرخشيا

چیکا جان شما چند تا استرادیول در روز میخورین؟والا امروز از ذوق شنیدین صداهای نی نی ها کلا فراموش کردم دکتر چی گفت

دخترا شکر خدا صدای قلب نی نی رو شنیدم .

5هفته و دو روز فقط کیسه زرده بود داخل ساک

امروز نی نی و قلبش با 7 هفته و 2 روز شکر خداوند 😍

برام دعا کنید سلامت باشه و ان شاءالله بمونه برام ❤

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
خدا خیرت بده عزیزم که همیشه با حوصله جواب میدی و وقت میذاری.  واقعیتش خیلی متوجه نشدم اینکه جه ...

یعنی همون انوکسا یا ضد انعقاد نیاز. داری و اصلا بد نیست 😉 😉 😉 😉 

اگر فقط پانکچر داری که عقب ننداز، انحراف لگن رو هم با متخصص ارتوپد یا جراح ستون فقرات صحبت کن اگر تو بارداری مشکل آفرین هست حتما اول اصلاحش من بعد اقدام کن، البته اگر قابل اصلاح هست

فدای توبشم. منم جوجه ها رو انتقال دادما.  ولی دختربدی بودم یه ربع بعد انتقال داشتم میترکیدم رف ...

ای جااااااانم 😍 😍 😍 منم عین شما زود رفتم دستشویی با خیال راحت، چون جنین رو تو رحم میذارن گلم نه مثانه!!!! 😉😉😉

سلام دوستان گلم ، چند وقت نبودم ، همگی حالتون خوبه ؟

من که بچه ام عمرش به دنیا نبود و رشدش تو هفته ۷ و خورده ای موند و قلبش ایستاد و با دارو سقط کردم ... انشالله خدا نصیب هیچکسی نکنه این روز

مخصوصا برای ماها که به سختی باردار میشیم  

برام دعا کنید خدا بهم طبیعی یه بچه سالم بده چون دیگه توان پانکچر ندارم 

اینم بگم که الان حالم خیلی خوبه ، خداروشکر روحیه خودمو حفظ کردم و هنوزم به مصلحت خدا ایمان دارم 🙂

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

خوبی چیکا جون ؟ نی نی ها خوبن ؟

من وقت نکردم تایپیک بخونم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام دوستان ببخشید من یادم رفت انوکساپارین یخچالیه؟؟  اینکه ازفردا غذای مقوی بخورم میتونم روزه ...

انوکسا رو نمیدونم یخچالیه یا نه، روی پاکت دارو نوشته تو چه دمایی

نه گلم روزه به صلاح نیست ولی باز از دکترت بپرس حتما