2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش گلم .آره من پانکچر کردم که از ۹ تخمک ۶ جنین تشکیل شد .ولی الان گاهی پیش خودم فکر میکنم ای کاش ...

والا رژیم خاصی نداره ولی کلا اهل سیگار و الکل و فست فود هم نیست سرد هم میکنه مکمل هم میخورد دیگه نمیدونم چرا اینجور شد! انشالا جنین هات عالین گلم میچسبن به دلت

عزیزم ازم درمورد دی اف ای پرسیدی رویان برای ما تست دی اف آی نخواست کلا ارولوژ مرکز اهل تجویز داروی ...

ممنون عزیزم الان میرم میبینم 

وقت که نه آمپولامو شروع کرده بودم که جوابش آزمایشش اومد ۱۰روز دیگه پانکچرمه 

سلام دوستان من ۳۸هفته هستم دیروز به خواست خودم nstدادم  که ضربان قلب بچه رو ۱۹۵بود وبستریم کردن تا شب چندباری nstگرفتن وسونو بیوفیزیکال دادم همه چی خوب بود مرخص شدم...سن جنین با سونو ۳۷هفته و۴روزه دکتر بهم گفته هرروز nstبدم اگه مشکلی باشه زایمان میکنم برام دعاکنید منو شوهرم ازدیروز استرس گرفتیم چون بدون علائم   فقط واسه ویزیت رفته بودم حرکاتش خیلی زیادبود میترسم وقتی توخونه هستم مشکلی پیش بیاد ...البته دکترگفته تواین هفته هرروزی که بخوام برام  عمل میکنه ... میترسم به دنیا بیادبره دستگاه..یازردی بگیره دوستایی که تجربه دارید  .میخواستم ببینم با اینکه سونوبیوفیزیکال خوبه بازم امکان داره نارس حساب بشه؟ 

عزیز دلم من شما رو نمیشناسم..اما پستتون رو ک دیدم از ی طرف دلم گرفتتتت😢 از ی طرف اما عاشق این روحی ...

فداات بشم عزیزم ، ممنونم بابت این همه انرژی که به من دادید 😍😍😍😘😘😘🥰🥰🥰 

امیدوارم جوری باشیم که توی این تایپیک فقط بهم انرژی بدیم ، با استرس نه تنها حال دلمون بد میشه بلکه تاثیر منفی روی جسم و رحمم داره ، پس بهتره چیزای خوب یاد همدیگه بدیم 😍 

من یکم خونریزیم بهتر بشه ورزش شروع میکنم ، من وزن ام طبیعی ولی باید شروع کرد 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

[QUOTE=186155336]ببین تا چند ۳ روز بعد سقط هنوز ویار داشتم 😑😑 تازه امروز خوب شدم ، ممنونم گلم 💚 مرررسی از دعای خیل ...[/QUOTE

آخی عزیزم خیلی ناراحت شدم.انشاالله که هر چه سریعتر دوباره جواب بگیری و دلت شاد بشه .منم همش تو فکرت بودم و هی میگفتم خبری از نازیلا جون نیست.

سلام نازیلا جون من یه مدت نبودم حوصله ندارم برم تاپیک های قبلی مگه باردار نبودی شما؟

چرا عزیزم باردار بودم ولی متاسفانه قلب بچه وایستاد 🤦‍♀️ واقعا تا ۳ ماه تموم نشده به هیچ کسی نگید باردار هستید ، چون تحمل سقط یه طرف ، ترحم بقیه یه طرف 😖😖

الهیییییییییی   خیلی ناراحت شدم. موندم اصلا یه لحظه ک چی بگم. ولی خییییلی به روحیه ات آفرییییی ...

فدااات عشقم 😍😍😍😍 خدا بخواد حتما میشه 

دعا میکنم قسمت همه شماها بشه ❤❤

خیلی ناراحت شدم عزیزم انشاءالله خدا بهت صبر و آرامش بده و طبیعی یه بچه سالم قسمتت بشه به زودی 

فدااات مهربون 💚💜❤ همچنین برای شما عزیز دل

قربونت ممنون که جواب دادی  پس امیدوار باشم آخه dfi همسرم رفته بالاتر ۳۸ بود شده ۵۵!! خیلی ناام ...

نازنین جان برا شما هم ؟ دکتر همسرت نگفت مجدا ازمایش بدین؟ من پرسیدم امکان داری خطای ازمایشگاه باشه؟ گفتن مجدا ازمایش رو تکرار کنید .تو یه مرکز دیگه

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات  نمیفهمم چرا اینجوری میشیم ماها 😔  بزودی جاش دو تا میاد تو ب ...

خود سقط که خیلی بده ، حتی برای کسی که طبیعی باردار میشه ، حالا چه برسه به شرایط ماها که با ivf باردار میشیم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ولی ناراحت نباش عزیزم ، خدای منم بزرگه ، حتما یه مصلحتی بوده و قراره طبیعی باردار بشم ، من به این موضوع ایمان دارم