2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام دوستان گلم ، چند وقت نبودم ، همگی حالتون خوبه ؟ من که بچه ام عمرش به دنیا نبود و رشدش تو هفته ...

خیلی ناراحت شدم عزیزم انشاءالله خدا بهت صبر و آرامش بده و طبیعی یه بچه سالم قسمتت بشه به زودی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان گلم ، چند وقت نبودم ، همگی حالتون خوبه ؟ من که بچه ام عمرش به دنیا نبود و رشدش تو هفته ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات 

نمیفهمم چرا اینجوری میشیم ماها 😔 

بزودی جاش دو تا میاد تو بغلت به امید خدا

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام  خیلی مبارکه شما چه کاری رو انجام دادید که دی اف ای کم شد؟

سلام من هیچ کاری ....یکسال بعد خودش شده ۱۴...ممکنه ابن سینا باشیراز فرق داشته باشه 

فقط همسرم یخ زیاد میذاشت روی ب ی ض ه ها همین 

واااااای 😂😂😂😂 عاشقش شدمممم 😂😂😂 خداروشکر که همه چیز خوب بود. انشالله پس تو اولین اقدام نتیجه ...

خیلی خوش برخورد بود گیر داد که تو طبیعی میشی 

همین امیددادنش بهم انرژی داد 

گفت کامل میشناسمت تو نی نی سایت🤣🤣🤣🤣

ای وااااای .فکر کنم امروز منتظرت بود 😂😂

😂😂😂😂خیلی شوهرمو آروم کرد خوب بود 

بهش گفت اومقد رعایت کن بیا تا خانمت نتیجه بگیره 

به محضی گفتم دکتررستمی گفته اهدایی بعلت دی اف ای گفت پسس خودتی تو نی نی سایت 😂😂😂😂😂😂

آره گلم میفهمم چی میگی  ولی چون ریسک لخته شدن خون داری و احتمال عقلانی هست که خطر داشته برات ر ...

اهان پس ازاون لحاظ هم هستش اوه به اینجاش فکر نکرده بودم ممنونم عزیزدلم😘😘😘

خیلی گلی بخدا خدا خودش بهت سعادت این دنیاواخرت نصیب بکنه

چه جالب منم یادم‌باشه به دکترم بگم همینو بده.قیمتش چنده؟ شاید گرونه که دکترا بیشتر میخوان امپول تجو ...

نه عزیزم خیلیم گرون نیستش اصلا درحد40تومن اینها اره حتمابگو الکی خودمون رواذیت میکنیم. فرنوژست 

یکیم شیاف فرتیژست هرصبح وعصر