2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ای جوووووونم بسلامتی عزیززززم❤👶 آستاره رو تگ میکنم پیامتو ببینه @آستاره۷۲     &n ...

مرسی عزیزم .آره در جریان روند درمان دلارام جون هستم .اتفاقا از همون اول برای من دل گرمی بود ‌.سیکلی که برای من و دلارام جنین تشکیل نشد تقریبا توی یک زمان بود .بعد چون اون رفت رویان منم رفتم که خدا رو شکر نتیجه گرفت انشالله که از این به بعد هم به خوبی پیش میره و گل پسرش رو به سلامتی در آغوش میگیره 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
با انرژی های خوبی ک اینجا جمع شده قطعا به اون آرامش شیرین میرسیم😍😍😍

انشاالله 🙏😍😍😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر جنتی بهم گفت من تو رو تو نی نی سایت دیدم که گفتی بعلت دی اف ای بالا شیراز بهم پیشنهاد اهدایی دا ...

ای وااااای .فکر کنم امروز منتظرت بود 😂😂

انشالا که خیره عزیزم دکترا رویان هم dfi براشون مهمه؟ نظرشون چیه؟

ببخشید من جواب میدم عزیزم .ولی فکر نکنم رویان براشون مهم باشه چون از همسر من این آزمایش رو نخواستن .با اینکه سابقه dfi بالا داشت

ببخشید من جواب میدم عزیزم .ولی فکر نکنم رویان براشون مهم باشه چون از همسر من این آزمایش رو نخواستن . ...

قربونت ممنون که جواب دادی 

پس امیدوار باشم آخه dfi همسرم رفته بالاتر ۳۸ بود شده ۵۵!! خیلی ناامید شدم باز

شما محدد پانکچر کردین؟ چند تا جنین داری؟

مرسی عزیزم .آره در جریان روند درمان دلارام جون هستم .اتفاقا از همون اول برای من دل گرمی بود ‌.سیکلی ...

تا اینجای راه ک خداروشکر مثل هم بودین، اگه خودت راضی بودی نظر دکترت رو در مورد دو مرحله ای بپرس. انشالله از اینجا ب بعدشم مثل دلارام، مامان میشی.

واقعا برای منم دل گرمیه😍 وقتایی که ناامید میشم جلو نظرمه میاد. 

الهی آمین

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
قربونت ممنون که جواب دادی  پس امیدوار باشم آخه dfi همسرم رفته بالاتر ۳۸ بود شده ۵۵!! خیلی ناام ...

عزیزم ازم درمورد دی اف ای پرسیدی

رویان برای ما تست دی اف آی نخواست

کلا ارولوژ مرکز اهل تجویز داروی خاصی هم نیست فقط ویتامین دی و اسیدفولیک

ولی بنظرم قبل از شروع اگه وقت داری رژیم غذایی رو کنترل کنید. دوستانی ک رعایت کردن دی اف آی همسرشون پایین اومده بود

اینستاگرام پیج دکتر پیمان صالحی رو ببین

ارولوژ خوبیه. با یه دکتر تغذیه در مورد رژیم مردها لایو گذاشته بود. لایوش رو  پست کرده بود

تونستی ببین همه ی پرهیزات و رعایت ها رو کامل گفته

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
قربونت ممنون که جواب دادی  پس امیدوار باشم آخه dfi همسرم رفته بالاتر ۳۸ بود شده ۵۵!! خیلی ناام ...

خواهش گلم .آره من پانکچر کردم که از ۹ تخمک ۶ جنین تشکیل شد .ولی الان گاهی پیش خودم فکر میکنم ای کاش دی اف آی رو هم چک میکردیم 

رژیم ها و پرهیزها رو رعایت کرد همسرتون ؟

سلام دوستان من خیلی عجله دارم لطفا اگر کسی میدونه بگه کسانی که سرم ivig گرفتین، چه مارکی گرفتین ک ...

مامان صوفی جان سلام 

من خیلی دنبال این سرم کشتم گیرم نیومده 

اکه واستون مقدوره واسه منم بگیرین 

خیلی واحبه واسم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
تا اینجای راه ک خداروشکر مثل هم بودین، اگه خودت راضی بودی نظر دکترت رو در مورد دو مرحله ای بپرس. انش ...

مرسی از دعای خیرت عزیزم 😍😘الهی آمین

دخترا شکر خدا صدای قلب نی نی رو شنیدم . 5هفته و دو روز فقط کیسه زرده بود داخل ساک امروز نی نی و قل ...

تبرییییییییییییک عزیزم. ان شاالله به سلامتی تا اخر

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
یعنی همون انوکسا یا ضد انعقاد نیاز. داری و اصلا بد نیست 😉 😉 😉 😉  اگر فقط پانکچر داری که عق ...

ممنونم گلم. نه انتقال دارم. اگه این دو تا نگیره دیگه توان پانکچر دوباره نداریم. توکل بخدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان گلم ، چند وقت نبودم ، همگی حالتون خوبه ؟ من که بچه ام عمرش به دنیا نبود و رشدش تو هفته ...

الهیییییییییی  خیلی ناراحت شدم. موندم اصلا یه لحظه ک چی بگم. ولی خییییلی به روحیه ات آفرییییییین میگم. ای ولا داری به خدا. ان شاالله بزودی زود بحق این ماه مبارک خدا دلتو شاد کنه عزیزم