2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
میبینی توروخدا😂😂😂 آخی چقدر این مدت غصه خورد  ماهنده جون این عکس  بالاخره تونستم آ ...

خیلی ممنونم از لطفت فرزی جون❤️🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گلم نمیدونم چرا بهت دادن چون حرکات روده رو کند میکنه و ضد اسهال هست، حتما دلیلی داره گلم 

فک کنم به خاطر از بین رفتن اثرات پروژسترون. تو لیست داروهای مرکز هست به همه میدن. خودمم نفهمیدم چرا

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزززم،عوض اینکه ما تو رو دلداری بدیم تو ما رو دلداری میدی

😂😂😂 خب چکار کنم ؟

من گریه هامو کردم تو این یک هفته ، دیگه بسه 

🤕🤕🤕 

باید بتونیم روحیه خودمون حفظ کنیم وگرنه انقدر فشار اطرافیان روی من و امسال من هست که اگه یک ذره ضعف در ماها ببینن که دیگه کارمون زار 😅😅 فقط میخوام بگم نا امید نشید

بالاخره یه روزی میرسه که منم مادر میشم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم واقعا ناراحت شدم....دیگه جنین نداری؟

۳ تا دیگه دارم ولی گریدش خیلی پایینه 

احتمالا با دارو و تحریک تخمک اقدام کنم ولی حالا نه ، یکم فرصت به بدنم بدم برای بازسازی 

چون این چندوقت خیلی دارو استفاده کردم ، یکم ورزش و سم زدایی کنم ، انشالله دوباره شروع میکنم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
ببین تا چند ۳ روز بعد سقط هنوز ویار داشتم 😑😑 تازه امروز خوب شدم ، ممنونم گلم 💚 مرررسی از دعای خیل ...

عزیز دلم من شما رو نمیشناسم..اما پستتون رو ک دیدم از ی طرف دلم گرفتتتت😢

از ی طرف اما عاشق این روحیه و انرژی مثبتتون شدم..از ته ته دلممم ارزو کردم..برای آرامش دلت

برای مامان شدنت... 🤗🤗

الهی ب حق فاطمه زهرا ب زودی زووود دامنتون سبز بشه..میدونم ک میشه..محاله این صبوری و این روحیه بی نتیجه بمونه..خداااا خیلییی بزرگه..خیلیییی❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
فک کنم به خاطر از بین رفتن اثرات پروژسترون. تو لیست داروهای مرکز هست به همه میدن. خودمم نفهمیدم چرا

آخه خود پروژسترون حرکات روده رو کم میکنه و بدن رو مستعد یبوست میکنه، بعد هیوسین کنارش برام جالبه بدونم علت رو 

چند دوز گفتن مصرف کنین؟ 

والا نمیدونم عزیزم ، من حتی لکه بینی هم قطع شده بود و همه چیز خوب داشت پیش میرفت ، دیگه مصلحت خدا بو ...

سلام عزیزم  شما اسپرین  هم میخوردی تو بارداریت ؟؟

غصه نخور منم قبل از اینکه دخترمو باردار بشم یه سقط این مدلی داشتم فک کن من 17هفته رفتم سونو اونجا بهم گفتن جنین تو 13هفته رشدش متوقف شده در حالی که من منتظر گفتن جنسیت نی نی بودم خدا میدونه بهم چی گذشت با وجودی که همسرم ضعیف بود یک سال بعدش طبیعی باردار شدم پس غصه نخور بالایی باید بخواد  

میدونی برای منو دفعه بعدی که حامله شدم دکتر اسپرین بهم داد کفت احتمال داره خونرسانی به جنین خوب نبوده باشه 

ان شاءالله که طبیعی باردار میشی گلم ❤

والا من بودم باز هم تا یک هفته بعد از اتمام لک آمپول میزدم یا حداقل تا 5 روز بعدا که آمپول ها تمام ...

باشه عزيزم حتما با دكترم بازم مشورت ميكنم ببينم نظرش چي هستش خيلي ممنونم

خداياشكرت....❤️ 
دکتر طرازی هم گفت دوماه طبیعی اقدام کنید اگر نشد میکرو  نظرش این بود ذخیره ۱/۹۴پایین هست باید ...

قبلا یکی از بچه های تاپیک با ذخیره ۶ دهم ۱۰ تا تخمک داشت .به نظر من اصلا ربطی به ذخیره نداره بستگی به جواب دهی تخمدان داره .نگران نباش فقط تا اون موقع خودت رو تقویت کن .

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...