2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
اره 

صبر کن جواب همش بیاد بعد1بار برو که نظرشو بده و دارو بده.احتمالا یه سری دارو میده میگه برو1ماه استفاده کن بعد دوباره آزمایش میخواد

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تشخیص شکستگی dna دو تا فاکتور رو مشخص میکنه که یکیش dfi هست جوابش دیر میاد بیست روز  تا یک م ...

همسرم تو مام این ازمایش داد یه هفته ای جوابش اومد هزینه اش هم ۲۵۰ .فک کنم ازمایش شما پیشرفته تر بوده

عزیزم منم تقریبا شرایط شما رو داشتم. تو خونواده شوهرم سایقه نازایی تقریبا زیاده . اولیش هم پدریزرگ ش ...

عزیزم شما کدوم مرکز نتیجه گرفتی؟

دکترت کی بود؟

مشکل از شمابود یا همسرت؟

عزیزم همسرتون چه دارویی مصرف میکنن؟

والا بار اول آمپول سینال آف و ال کارنتین. سلنیوم پلاس. اسید فولیک ۵. کیوتن. که آزمایشش هیچ تغییری نکرد و آمپولو براش حذف کرد و دوباره همینا رو میخوره ویتامین ای و دی و سی هم خودم میدم بهش. قبلا هم اسپریژن دو دوره خورد هیچ تاثیری نداشت

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اره حتما میرم داخل ایشالا چون مردا سر در نمیارن  عزیز تو بی بی نزدی؟

نه نزدم دوشنبه میزنم آخه یکم دیشب کمرم درد میکرد ولی هنوز نشدم. دکتر طرازی رو دیدی باهاش ویزیت شدی

والا بار اول آمپول سینال آف و ال کارنتین. سلنیوم پلاس. اسید فولیک ۵. کیوتن. که آزمایشش هیچ تغییری نک ...

عزیزم ان شاء الله روز پانچر ازمایش همسرت عالی میشه .البته یه امیدی تو دلمون هست که شما کارتون به پانچر نمیرسه .دختر زودی یه بی بی بزن خداروچه دیدی شاید مامان شدی خودت بی خبری

مهربون جونم مبارکت باشه مامانی .نگران نباش کنجدها جاشون امنه .الهی چهارده روز دیگه بیای مامان شدنت ر ...

وای ممنون قربونت برم. یادمه هاموقع بلندشدم میپرسم میگم بهت. 

توکل برخدا یک لحظه ناراحت شدم ازاینکه نتونستم کنترل کنم خودمو. خیلی خوشحالم اینبار

سلام دوستای عزیزم خوبین؟ من انتقال دادم دعاکنیدتوروخدا برام بمونن.  فقط نگرانم بیست دقیقه پیش ...

سلام گلم به سلامتی عزیزم انشالله که مامانی عزیزم. چندتا برات انتقال دادن چند روزه؟ نگران نباش مراقبت کن ولی یه همچنین چیزی هم که پیش میاد استرس نگیردت عزیزم اصلا خونسرد باش و مطمین باش مامان شدی برات ۱۰ تا صلوات میفرستم 

وای ممنون قربونت برم. یادمه هاموقع بلندشدم میپرسم میگم بهت.  توکل برخدا یک لحظه ناراحت شدم ازا ...

خوشحال باش که ان شاء الله این خوشحالی ماندگار خواهد شد .اصلام نگران نباش سه روز اول تبریز بمون یکم استراحتت بیشتر باشه حتما پیاده روی کن توخونه .وااای مهربون جون بیشتر از تو من ذوق دارم

سلام گلم به سلامتی عزیزم انشالله که مامانی عزیزم. چندتا برات انتقال دادن چند روزه؟ نگران نباش مراقبت ...

سلام عزیزدلم ممنونم ازلطف بی دریغت. دوتا سه روزه انتقال دادن. بقول شما انشالله خدابخوادمیمونن. 

منم برای شادی روح برادرعزیزت فاتحه میخونم الان