2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
اهان خوب پس شاید مشکل از خانمشون هم بوده باشه

من زیاد از گذشته ها سوال نمیپرسم اما شوهرم با قطعیت میگه مشکل از پدربزرگمه دیگه چراشو نمیدونم.البته تو خونواده مادری شوهرم هم مشکل دار زیاد دارن. تو خونواده ی خاله هاش هر کدوم یکی دو نفرشون مشکل نازایی داره. ولی شوهرم گیر داده میگه از پدربزرگم ارث رسیده به من .

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

[QUOTE=186030201]بچه ها من از دو هفته پیش تا الان اصلا وزن اضافه نکردم. حالا تا قبلش داشتم به سرعت پیش میرفتم. اما ال ...[/QU OTE]

عزیزم نترس دختر گل همون کباب و مرغ و اینا خوبه مامان سبحان هم یادمه اصلا وزن اضافه نمی‌کرد جای نگرانی نیست 😉 😉 😉 این قدر نت گردی نکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره همسر من فک میکنه دکتر برای طبیعی گفته خوبه  رفته داخل اصلا نپرسیده که طبیعی میکرو دارو کی ...

بنظرم برا طبیعی هم خوبه. انا جون با مورفو ۲ طبیعی پسرش رو باردار شده

الهی دوقلو چه بامزه میشن     شمامشکل فقط ازشوهرت بود میشه دوباره بگی چندتاجنین داشتی ومشک ...

فداتم😍من خودم تنبلي داشتم اما خب هرماه فولي خوب هم داشتم بله همسرم واريكوسل داشت دوسال پيش عمل كرد همون ازمايش اولش خوب بود بقيه بدتر شده بود . من ١٧ تا جنين داشتم عزيزم ٢ تا بلاست انتقال دادم

خداياشكرت....❤️ 
بچه ها من صدای قلب جو جو هارو شنیدم.هر چقدر هم خدا رو شکر کنم کنه.معجزه وجود داره بخدا

ااااااااااااااااا جااااااااااااااااااااااااانم   چ خبر شیرینی. ان شاالله بسلامتی تا اخر

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم خدا رو شکر، شما خوبی؟  گلم هییییییییییچ نوع استراحتی نباید داشته باشی همه کار انجام ...

قربونت برممم ممنونم ازت. خوبم شکرخدا. باشه عزیزم خداخیرت بده باز می خواستم تکون نخور ما عین تنبلها😂😂😂

چشم انشالله اینبار دیگه متعادل میشم. بازم انوکسا پارین دادن

ای جان دلم قربونت برم یه دنیالطف داری خداازخواهری کمت نکنه. سلامت باشی خداباطردل مهربونت بهت هرچی نب ...

ای جااانم.خیییلی ممنونم از دعای خوبت گلم   ان شاالله به سلامتی برید و 9 ماه بعد جوجه های خوشگلتو تپل مپل و صحیح و سالم ببینی و با هم برید حرم امام رضا ع.  

رسیدی خیییییییییییییییلی سلام برسون. خییییییلی دلم تنگشونه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزان. دوستان گلم برای درمان ناباروری کدوم یکی بهتره به نظرتون ؟؟؟  مرکز رویان  م ...

عزیزم ببین اینکه کدوم بهتره برمیگرده به شما و تجربتون از حصور در اونجا. مثلا من از رویان نتیجه گرفتم و بالطبع ازش راضیم خیلی ولی خب هستن کسانی که راضی نباشن. ابن سینا هم هست مرکز مام هم هست که همه این مراکز هم کستیی هستن که ازشون راضی هستن هم ناراضی . دکتر طرازی و دکتر فروتن هم دکترای خوبی هستن و بچه ها ازشون راضی هستن

انا جون با دکتر طرازی جواب گرفتن . یکی از دوستام هم پیش دکتر فروتن دوقلو باردار شد اولین انتقال. اما مرکز رویش یا دکتر حنطوش زاده رو من شخصا نمیشناسم

در کل من نطرم اینه که اینکه کدوم مرکز یا دکتری خوب هست یا بد همش برمیگرده به شما و اون حسی که از اون دکتر یا مرکز میگیرین

ای جااانم.خیییلی ممنونم از دعای خوبت گلم     ان شاالله به سلامتی برید و 9 ماه بعد جوجه های ...

چشممم عزیزم خودمم دلتنگتم شدید 😭😭😭خدا انشالله بزودی نصیب کنه بیای زیارت خدمتتوکنیم. 

ممنون دخترتوچه پراازانرژی مثبت هستی هروزبیام بهم انرژی بده😁😍😍😍

الهی قربونشونون برم فسقلیای ریز بالاخره بعد چند ماه اومدن دلم. اینبار ترسناک شدم همش میخوام راه برم عادی باشم چون سری قبل استراحت بودم وهیچی نشد😂😂😂