2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
چیکا جان شما چند تا استرادیول در روز میخورین؟والا امروز از ذوق شنیدین صداهای نی نی ها کلا فراموش کرد ...

من تا امروز روزي دوتا از فردا روزي ١ از هفته ي بعد هم يك روز در ميان. واي قشنگ ميفهمم چي ميگي منم از ذوق اصلا جنينامو خوب نديدم هرچقدر بهم نشون داد 😂😂

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترا شکر خدا صدای قلب نی نی رو شنیدم . 5هفته و دو روز فقط کیسه زرده بود داخل ساک امروز نی نی و قل ...

اي جون دلم خداروهزار مرتبه شكر😍😍😍

خدايا تورو به همين ماه عزيز قسمت ميدم تورو به بزرگيت قسم هر روز تو اين تاپيك ما شاهد خبراي خوش باشيم و مثبت شدن دوستامونو ببينيم خدايا 😍😍😍😍😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
سلام دوستان گلم ، چند وقت نبودم ، همگی حالتون خوبه ؟ من که بچه ام عمرش به دنیا نبود و رشدش تو هفته ...

باورم نمیشه،آخه چرا،تو که صدای قلبشو تازه شنیده بودی؟خیلی ناراحت شدم نازیلا جون😔انشاالله خدا خودش برات جبران می‌کنه🤲

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
سلام دوستان گلم ، چند وقت نبودم ، همگی حالتون خوبه ؟ من که بچه ام عمرش به دنیا نبود و رشدش تو هفته ...

نازيلا جون قلبم به درد اومد الهي بميرم😭😭😭😭😭اخه چرا؟ تو كه سونو رفته بودي همه چي خوب بود چي شد يهويي😭خيلي ناراحت شدم خيلي😔😔😔بهترينارو برات از خدا ميخوام عزيزدلم

خداياشكرت....❤️ 

ای خدا. چقدر ناراحتت شدم😢😢😢

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
خوب عزیزم این فاکتورا که همه خوبن حتی برای iui کدوم مرکز میرین؟ دکترتون کیه؟

رویان تهران عزیزم !تاحالا فقط محرک خوردم!هنوز نگفتن میخان ایوای کنن یا ای وی اف

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
خوب عزیزم این فاکتورا که همه خوبن حتی برای iui کدوم مرکز میرین؟ دکترتون کیه؟

دکتر خودم غفاری دکتر شوهرم دکترسجادی

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭