2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مراکز خوب تهران اینان: رویان، مام، ابن سینا، امید مام خیلی گرونتره، فکر کنم رویان مناسب تر ا ...

ممنون عزیز.

دکتر آقا حسینی همونی که توی کلینیک امید کار میکنه ؟؟ ( دروازه شمیران )

عزیزم منوسه تا انتقال داشتم .تو دوتای اولی جنین دو روزه برام انتقال دادن .تو سومی دو مرحله ای بود و ...

آها درسته پس علت موفقیت دو مرحله ای اینه

چندتا از جنینات رو گذاشتن بلاست بشه و چندتا بلاست شد؟ تعداد و گریدشون رو میدونی؟

فکر نمیکنم دکتر برای من راضی بشه دومرحله ای انتقال بده چون گفت واسه کسایی ک سابقه منفی دارن انجام میدیم

مرسی که وقت گذاشتی عزیزم خدا نی نی قشنگت رو حفظ کنه😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دارچين جون دوشب پيش ديگه از استرس زياد تا  صبح نخوابيدم ديروز صبح به شوهرم گفتم بريم يجايي بير ...

مبارک باشه چیکا جونم خدا رو هزاران بار شکر😍😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مال شوهر من شیراز بین ۱ و۳ و۴ بود  هزینه ویزیت ۵۰  Dfi۲۵۶

برای دی اف آی چه آزمایشی دادید ک هزینش پایینه؟

تانل نیست درسته

؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اخه دکتر جنتی به شوهرم نگفته باید میکرو کنید گفته خوبه  شوهرمم جدی گرفته ...من میگم مورفو یک ه ...

بعدازظهر که جواب دی اف آی اومد خودتم برو داخل اگه اون آقای منشی گفت نه خانوما نرن بگو من باید برم داروها رو من میدونم‌ وخودمم سوال دارم برو حتما داخل من همسرم هی میگفت زشته تو نیا خودم رفتم 

اخه دکتر جنتی به شوهرم نگفته باید میکرو کنید گفته خوبه  شوهرمم جدی گرفته ...من میگم مورفو یک ه ...

اگر هنوز دکتر نرفته دوباره بره پیشش ازش بپرسه ،آخه مورفولوژی یک برای طبیعی خوب نیست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ایشاالله میگم عصر قصد دارم برم مطبش dfiرو بهش نشون  بدم  یه نظرت باز ویزیت بدم ؟یا نه ؟ ...

زهرا جون فکر کنم جواب آزمایشش رو تا شب اینترنتی بتونی بگیری بازم بپرس اگه اونجایی. اگه مطب بری خب باید ویزیت بدی اگه ابن سینا هم باشی باز ویزیت میگیره

عصر برم مطب مجدد ویزیت بدم یا دیگه نمیخواد ؟ اره میخوام خودم باجواب ازمایش برم  بعداینکه ازش ...

مال همسر منو بدونه دیدن آزمایش دارو داد البته دکترش آراسته بود