2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم ان شاء الله روز پانچر ازمایش همسرت عالی میشه .البته یه امیدی تو دلمون هست که شما کارتون به پان ...

انشالله خودم فکرم درگیره این موروفو لعنتی هستم که خیلی سخت بالا میره. نه خواهر خیالت راحت من پری میشم حالا ببین. ولی تا دوشنبه اگه نشدم میزنم حتما 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
صبر کن جواب همش بیاد بعد1بار برو که نظرشو بده و دارو بده.احتمالا یه سری دارو میده میگه برو1ماه استفا ...

دیگه نمیتونم برگردم تهران فعلا 

جواب ازمایش ۳روز دیگه میاد 

فعلا همی دی اف ای رو ببرم نظرشو بدونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سلام . ببخشید تو رو خدا سوال خیلی ازت میپرسم .  عزیزم میلواید رو توی روزهای پریودی میشه ...

سلام گلم خواهش میکنم این چه حرفیه. من که میخورم آخه اصلا چیزی نگفت که نخور الان سه ماهه میخورم 

نه نزدم دوشنبه میزنم آخه یکم دیشب کمرم درد میکرد ولی هنوز نشدم. دکتر طرازی رو دیدی باهاش ویزیت شدی

نه نذاشتن گفتن بار اول هستی 

عصر نوبت دارم باهاش 

بنظرت ببینمش کارم جلوتر میفته وقتی نصفه ازمایشا اماده نیست؟

خوشحال باش که ان شاء الله این خوشحالی ماندگار خواهد شد .اصلام نگران نباش سه روز اول تبریز بمون یکم ا ...

الهی قربونت برم چقدربامزه گفتی خنده ام گرفت. چضم سعی میکنم بمونم اما فکر نکنم زیاد دیگه همسرم کارداره اخه با هواپیما بر میگردم. 

چشم خوشحالم عزیزم دیوانه ام دوسشون دارم😍😍😂😂

سلام عزیزدلم ممنونم ازلطف بی دریغت. دوتا سه روزه انتقال دادن. بقول شما انشالله خدابخوادمیمونن.  ...

فدات شم خدا عزیزاتو براتون حفظ کنه. پس فقط با آرامش لذت ببر مطمین باش این بار تمومه مامانی ❤

انشالله خودم فکرم درگیره این موروفو لعنتی هستم که خیلی سخت بالا میره. نه خواهر خیالت راحت من پری میش ...

ایییی خواهر من نمیدونم فکر مورفو صفرباشم یا dfi بالا یا لوله هیدروام  اینجوری نگو بسپر دست خدا .اگه قسمتت باشه مامان شدی اگه پریود هم شدی خودتو ناراحت نکن خدا درد داده درمونشم داده

نه نذاشتن گفتن بار اول هستی  عصر نوبت دارم باهاش  بنظرت ببینمش کارم جلوتر میفته وقتی نصف ...

باید ویزیت خودتم بشی حتما چون برای شما هم یه سری آز شاید لازم باشه یا سونو 

شکر منم بد نیستم عزیزم. نمیدونم چرا این چند وقت خیلی بی قراری میکنم .عجیبه که میخوان بلاست کنن خوب ش ...

عزیزدلم از بس تو شرایط سختی هستیم😔😔

کلا هر روز یه مودی داریم

آره کاش علتشو می پرسیدم. ولی حالا ک قرار بر بلاست نیست دیگه گفتم سه روزه باشه

جرات بلاست ندارم

حالا ب دکترت پیشنهاد بده چون سابقه منفی داری شاید قبول کنه. تعداد جنیناتم خوبه مثلا یک نیِ سه تایی میتونن بزارن برای بلاست

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فدات شم خدا عزیزاتو براتون حفظ کنه. پس فقط با آرامش لذت ببر مطمین باش این بار تمومه مامانی ❤

ممنونم عزیزم سخته داغ عزیزدیدن... خداعزیزانت روحفظ کنه. 

یه چیزی بگم? نمیدونم توهمه یازیادی انرژی مثبت دارم منم بقول شماحس میکنم اینبارمیگیره به حول قوه الهی

الهی قربونت برم چقدربامزه گفتی خنده ام گرفت. چضم سعی میکنم بمونم اما فکر نکنم زیاد دیگه همسرم کاردار ...

دوست داشتنی ان خوب .الهی فداشون بشم .مواظب خودت وفندقات باش خواهرگلم

دیگه نمیتونم برگردم تهران فعلا  جواب ازمایش ۳روز دیگه میاد  فعلا همی دی اف ای رو ببرم نظ ...

آها.فکر کردم میخوای بمونی.خودت هم رفتی پیش دکتر؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........