2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
سلام عزیزم قربونت شما خوبین؟عزیزم من از۴ماه وسایلاشونو خریدم😂 اخه پرخطریم باید زودتر اماده باشیم.دو ...

واي عزيزم مباركشون باشه منم شديد دلم  بچه ميخواد دوباره  ،خدا كنه مثبت بشم  همسرم همش ميكه ميدونم مثبت ميشي اكه نشد بيشتر واسه همسرم نكرانم خيلي اميد داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی پاهات ازاد بود؟برامن یه پارچه مثل گونی کشیدن توپام و به پایه بستن.مرکز قبلی را یادم نیس ولی این ...

اره آزاد بود. هی هم ب دکتر میگفتما که پاهام اذیته میگف چیزی نیس الان تموم میشه. فک کنم چون استرس هم داشتم اذیت بود پاهام. ولی در کل اگه میبستن بهتر بود ب نظرم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وای مبارکهه عزیییزم بگو طبق تحقیقاتت چیا/چندتا خریدی؟ کریر/ساک حمل/صندلی ماشین/کالسکه/تاب و گهواره ...

ممنونم عزیزم.شیردوش و برس وشونه و پوآر و دستمال مرطوب و مایع لباسشویی وپودر صابون لباسشویی بچه و شامپو و تب سنج و دماسنج واسباب بازی و قاشق ژله ای واسه غذا دادن و ظروف غذا و جوراب مخصوص بدوتولد که باجواب عادی یکم متفاوته و مایع شستشوی بدن و گوش پاک کن و پستونک و شیشه شیر و دندان گیر وکیف بچگونه وساک وپتو دو نوع و ساک حمل و لباس هم میگن زیردکمه خیلی خوبه حتمابگیر باسرهمی.بالش شیردهی درست کردم.دستمال مخصوص کودک که دست وصورتشو پاک کنی و... 

۳تاش که رفت .۵تادارم میخواستم بدونم برا بعدا اگه لازم شد

برای انتقال بعدی حتماااا یا prp کن یا خراش آندومتر

خیلی توی مثبت شدن موثره 

نمیدونن چرا دکترها نمیگن، صبر میکنن طرف ۴ باز انتقال ناموفق بده بعد پیشنهاد بدن

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
لعنت به من که همش میرم تو اینترنت سرچ میکنم 😭

ببخشید نغمه جون من چون اطلاعاتی نداشتم چیزی نگفتم ولی تا جایی که شنیدم بالای 90 درصد خوش خیم هستن. نگران نکن خودتو عزیزم . اینترنت ی جوری مینویسن ادم وقتی میخونه هیچیشم نباشه فک می کنه کل بیماریارو داره. منم اینجوری بودم تا چیزی میشد تو نت میزدم ولی دیدم اعصابم نمیکشه دیگه نمیخونم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
واي عزيزم مباركشون باشه منم شديد دلم  بچه ميخواد دوباره  ،خدا كنه مثبت بشم   ...

ممنونم عزیزم.انشاله میشه به نظرم همه باردار میشن فقط بعضیا بیشتر اذیت میشن.انشاله خبر بارداریتونو میایین میگین

يعني ريزش نو از عوارض داروهاست ؟من رفتم زينك خريدم به خاطر ريزش مو وحشتناك  ريزش مو كرفتم

نمیدونم عزیزم ولی خب مثله اینکه بچه ها استفاده کردن اینجور بوده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
برا من همیشه وقت گذاشته اصلا اینطور نبوده که من داخل بودم یکی دیگه بیاد داخل .یکبار پیش اومد یکی اوم ...

چقد خوووبه اینجوری

اين وسط فقط پست من ديده شد كه گفتم دكتر يه خانمي موقع انتقال اقا بود و دوستان منو بي نصيب از بعضي صح ...

اای جااانم    تو  جمع ازین حرفا پیش میاد بهر حال. نظرات متفاوته و هر کی از یه منظر بهش نگاه می کنه