2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این اقا چیه

92 بازدید | 13 پست

بچه ها من آزمون مهم دارم سال دیگه که با کار اقایی مرتبطه بهش گفته بودم ممنون میشم بهم توضیح بدید که چجوری بخونم و …. خیلی راهنماییم کزده بهم گفت کتابم رو میدم از رو اون نکاتش رو بنویسید تو کتابتون یدونه سوال امروز ازش پرسیدم ۲ ساعت پشت تلفن کل اون مبحث رو بهم درس داده سوال رو که پرسیدم نوشته بود فردا وقتم خالیه اگر تمایل دارید جایی همدیگه رو ببینیم توضیح بدم کتابش رو هم ۲ روز پیش اورد داد بهم.

اون مسیرش از یه طرف دیگه بود منم میخواستم برم مترو تا دم ایستگاه با من اومد بعد برگشت که بره سمت مسیر خودش گفتم راهتون دور میشه نیاید گفت نه خواهش میکنم 

بچه ها بنظر شما این اقا منظوری هست پشت این کاراش؟ 

میگفت در راه رضای خداست و دنبال تشکر از من نیست 

والا مشاورا این همه پول میگیرن اینجوری نمیکنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ولی اخه بنظرتون میشه کسی که سرشم حتی شلوغه مثلا ۲ ساعت بشینه پشت تلفن ، تلفنی بهت درس بده؟

شاید میخواد بهت نزدیک بشه بعد ازت عکس و فیلم بگیره بعد ازت اخاذی کنه و تهدید کنه عکسارو میفرسع واسه خانوادت و ازت پول زور وگیره