2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلاام وااای خدا 😍 من از پست مامان ماهک جون اسکرین گرفته بودم. برات میذارم:

ممنونم عزیزم.هنوز زیادمونده😂ازالان آماده میکنم که خدایی نکرده زود اومدن وسایلا اماده باشه.اصولا باید بعداز۶ماهگی ساک اماده باشه

سلام عزیزم خوبی شما جنیناتو انتقال دادی مام آسیب ندید؟ من میخوام انتقال بدم  مام الان زنگ زدم ...

عزیزم من تو مام از اول تخمک کشی کردم و جنین هام اونجا فریز بودن.انتقال ندادم ازجایی.اون دوتایی که شهرمون مونده بود رو گفتیم بندازین دور.چونdfi30بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من‌دکترم گفت چون شرایط شوهرت خوب نیس تخمک زیاد نمیخوای

دقیقا دل ادم میسوزه فک کن با بدبختی کلی تخمک میدیم بعد چند تا دونه ازش جنین درمیاد. واسه تسه و این چیزا همینطوره متاسفانه😔

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزییزم الان چند هفته ای؟     فکر کنم من از همه خجسته ترم. اول هفته حتی ساک هم سفارش دادم ...

الان ۳۲ هفته ام...خوبی دقیقا دو روز بعد من انتقال داد اون تو فکر ساکت من تازه شروع کردم به خرید اینترنتی

وااااه دختر این چه فکریه میکنی🤔 انشالله بچه هاتو به موقع و سالم و سلامت بغلشون میکنی

من خودمم بعضی وقتا فکر ای منفی میکنم اونقدر که چند روز پیش یه خواب خیلی وحشتناک دیدم راجب بچم،،،فکر کنم هممون این ترسارو داریم ولی سعی کن همش به این فکر کنی که تو بغلتن دوتاشون انقدر حس خوبیه😍😍😍

خوب کاری کردی زودتر شروع کردی سر فرصت داری خرید میکنی من دیگه خیلییی بیخیالم😂😂😂

آخه من آندومتریوز نیستم که   عه پس ممکنه پریود رو هم به تعویق بندازه به نظرت؟

اره میندازه واسه من دوهفته عقب انداخت منی که همیشه منظمم اخرش دوتا پروژسترون زدم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
عزیزم من تو مام از اول تخمک کشی کردم و جنین هام اونجا فریز بودن.انتقال ندادم ازجایی.اون دوتایی که شه ...

اااا من نمیدونم جابجایی چجوریه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سلام خوبی جان تو خوبی نینیات خوبن میگما زود نیست برای ساک جمع کردن😁😀من تازه خرید و شروع کردم با د ...

سلام عزیزم قربونت شما خوبین؟عزیزم من از۴ماه وسایلاشونو خریدم😂 اخه پرخطریم باید زودتر اماده باشیم.دوست من تو۳۲هفتگی زایمان کرد اونم دوقلو بود و ای وی اف.البته دخترش پایین تر بود وفشار اورده بود به دهانه ی رحم.ولی در کل ماهم باید اماده باشیم از الان.این روزا به نظرم بیشتر استراحت کنیم بهتره

اااا من نمیدونم جابجایی چجوریه

دوست من ازشهرستان انتقال داد به ابن سینا. ظرف انتقال رو توابن سینا دادن و به جاش کارت ملی گذاشته بود.پول اینا نگرفتن.گفته بودن درعرض نمیدونم چندساعت باید بیاری.ایناهم بردن.تو انتقال هم ذوب جنین هارو بازکردن وگفته بودن مشکلی ندارن

نه پی سو او نیستم. کیست آندومتریوز دارم که گفتن نیاز به عمل نیست. ذخیرم ۲/۷ هستش☹ . میدونم سخته موها ...

يعني ريزش نو از عوارض داروهاست ؟من رفتم زينك خريدم به خاطر ريزش مو وحشتناك  ريزش مو كرفتم 

الان ۳۲ هفته ام...خوبی دقیقا دو روز بعد من انتقال داد اون تو فکر ساکت من تازه شروع کردم به خرید اینت ...

عزیزم خرید رو شروع کنی میفتی تو دامش، دیگه نمیتونی جلوی خودتو بگیری😅

ای جانم، خواب بد خیلی عذابه 😔

ممنون از دعای خوبت، انشالله تو به موقع و به سلامت فارغ میشی و دردونه قوی تو بغل میگیری ❤️❤️❤️

عزییزم الان چند هفته ای؟     فکر کنم من از همه خجسته ترم. اول هفته حتی ساک هم سفارش دادم ...

عزیزم خوب کاری میکنی.مبااااارکه وسایلات😍انشاله قسمت همه ی بچه های تایپیک

سلام عزیزم خوبی شما جنیناتو انتقال دادی مام آسیب ندید؟ من میخوام انتقال بدم  مام الان زنگ زدم ...

عزيزم چه كاريه خداي ناكرده اسيب نبينه يه وقت رضايت  نامه. ميخوان همون جا انتقال بده مركز خودت

سلام عزیزم قربونت شما خوبین؟عزیزم من از۴ماه وسایلاشونو خریدم😂 اخه پرخطریم باید زودتر اماده باشیم.دو ...

وای مبارکهه

عزیییزم بگو طبق تحقیقاتت چیا/چندتا خریدی؟

کریر/ساک حمل/صندلی ماشین/کالسکه/تاب و گهواره برقی/صندلی غذا/تخت نوزادی/قنداق سوییسی و فرانسوی

ممنونم 🤣🤣

@ترلا    جان شما هم لطفا بگووو🥰