2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من بغیر از پانکچر آخر، هر چهار تا پانکچر قبلیم و انتقالهام ، iui ها ، عکس رنگی و سونو ها و... همه و ...

بحث حساسیت نیس اصلا قربونت برم . حرف اینه ک وقتی کشور اسلامیه چرا ساده ترین مسایل و البته مهم ترینش ک حیا و ... هس تو بیمارستانای ما رعایت نمیشه؟ اگه کلا نمیشد حرفی نبود ولی وقتی میشه چرا نباشه؟ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره دقیقا. واقعا یه معضلیه. به نظرتون میرسه چیکار میشه کرد؟ کاش میشد از یه جایی پیگیری کرد. باور کنی ...

نه بابا هیچ کاری نمیشه کرد دکتر محرمه دیگه برای اونا عادیه برای یکی مثل منو شما سخته انشالله این روزا زود بگذره و مامان بشیم دیگه نریم اینجور جاها

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی گلم 

عزیزم یه زحمتی داشتم .میشه از دکتر طرازی بپرسین خودشون لاپاراسکوپی وهیسترو انجام میدن توهمون ابن سینا؟ من لوله راستم هیدرو .دکتر نصر معرفی کرده به دکتر سربازی.

نه بابا هیچ کاری نمیشه کرد دکتر محرمه دیگه برای اونا عادیه برای یکی مثل منو شما سخته انشالله این روز ...

ان شاالله عزیزم  . البته  متاسفانه اینم ب اشتباه جا افتاده، دکتر هم محرم نیس.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چ جاااالب. کاش تو انتقال برا مام میبستن. من کلا پاهامو اونجوری گذاشتنی اذیت بودم.

یعنی پاهات ازاد بود؟برامن یه پارچه مثل گونی کشیدن توپام و به پایه بستن.مرکز قبلی را یادم نیس ولی اینجا برا انتقال هم بستن وتا نیم ساعت بعدش هم بازنکردن تکون نخورم   

یا رب العالمین
نه بابا هیچ کاری نمیشه کرد دکتر محرمه دیگه برای اونا عادیه برای یکی مثل منو شما سخته انشالله این روز ...

عزیزم سلام . ببخشی اینجا کسی رو میشناسی با دکتر محمد زاده مثبت شده باشه ؟ من ابن سینا که بودم چند نفرو دیدم‌که باردارن و منتظرن که ویزیتشون کنه . 

الان موندم که با دکتر انصاری جلو برم یا محمد زاده 

خدای من خدای معجزه هاست . 
نغمه جان چه مکملهایی خوردی قبل انتقال ؟ ممنون میشم 

عزیزم من که هنوز انتقال ندادم، ولی در حال خوردن فرتیل سی ام، رویال ژلی و مولتی پریناتال هستم، البته مولتی رو دو یا سه بار در هفته بیشتر نمیخورم

سلام خانوما خوبید؟ میگم برا ساک زایمان چه وسایلایی میزارین داخل ساک؟لطفا کمکم کنید

بستگی به بیمارستانت داره برا من خصوصی بود ولی ساک وسایل مادر وکودک جدا باید میخریدم من از نوزاد خودم بردم وفقط ساک وسایل مادر خریدم که توش زیر انداز برامادر دمپایی. نوار بهداشتی بزرگ . شورت یبار مصرف  .دستمال کاغذی قاشق وچنگال و لباس یبار مصرف بود.برای بچه با اینکه اسفند بودم فقط یک بلوز دکمه دار وشلوار پوشوندند چون گفتند نوزاد نباید زیاد گرمش بشه بخاطر جلوگیری از زردی  .اما دستمال مرطوب بچه  و کلاه شلوار بادی دستکش  خشک کن پوشک لازمه اگه وسواسی برا خودت پیرهن دکمه باز ببر چون اغلب لباسها بوی وایتکس میده شیر خشکم واسه من برای بستری زردی خریدم که خود داروخانه بیمارستان داره من یادم رفت فلاکس ونی ببرم با اینکه اب جوش با قوری میدادن اما چون من دیابتی بودم فقط باید اب جوش میخوردم کم میومد 

خارجی ان.

انگاری بله.الونوا که  مطمئنم هست چون قیمتش ۲میلیون و ۵۰بود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خانمها دکتر طرازی دکتر خوش برخوردیه؟

آره خدایی .حرف مریض رو خوب تحویل میگیری برا من که اینطور بوده حداقل

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من بغیر از پانکچر آخر، هر چهار تا پانکچر قبلیم و انتقالهام ، iui ها ، عکس رنگی و سونو ها و... همه و ...

قبول دارم حرفتو کاملا

سلام خانوما خوبید؟ میگم برا ساک زایمان چه وسایلایی میزارین داخل ساک؟لطفا کمکم کنید

سلام خوبی جان تو خوبی نینیات خوبن

میگما زود نیست برای ساک جمع کردن😁😀من تازه خرید و شروع کردم با دل خجسته میگم هنوز زوده😂

حالا خوبه پرخطرم انقدر بی خیال و ریلکسم