2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045102 بازدید | 684429 پست
مگه نمیگن کسی که هایپر میشه اصلا انتقال نمیدن چرا دکترت برات انجام داده

نمیدونم دکتربیشعوربوده 😔

من نمیگم دکترایمونولوژی گفت

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
نمیدونم دکتربیشعوربوده 😔 من نمیگم دکترایمونولوژی گفت

واقعا بعضی دکترا هیچی حالیشون نیست چقد مسخرس که ما باید خودمون بگردیم اطلاعات جمع کنیم و به دکتر پیشنهاد بدیم. انشالله که خیلییییی زود مامان میشی گلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه چجوری جنینات مشکل دارن وقتی بلاست میشن. روز سوم به بعد ژنتیکِ اسپرم، وارد دی ان ایِ جنین میشه ا ...

من نمیدونم دکترا احتمال میدن اخه پس چه دلیلی واسه نشدن هست!!

سری اول ۲۵تا تخمک داشتم سری دوم ۲۱

همسرم هم کاریوتایپ داده مشکل نداشت

واقعا بعضی دکترا هیچی حالیشون نیست چقد مسخرس که ما باید خودمون بگردیم اطلاعات جمع کنیم و به دکتر پیش ...

همین دیگه خدا نگذره ازشون هم باجون واعصاب ادم بازی میکنن

من بعد هشت سال دکتر رفتن و هشت بار ایوای و آی وی اف دوقلو باردار شدم اول شش ماه زایمان زودرس شدم و بچه هام آسمونی شدن. انقدر دلم براشون تنگ میشه . شبیه خودم بودن . 

الانم هر ماه انتقالم عقب میفته . یه بار آندومتر رشد نکرد یه بار گفتن باید هیسترو بشی یه بار گفتن کیست داری . 

اگه تجربه ای از دارو واسه بالا رفتن ضخامت آندومتر و درمان کیست دارید لطفا به منم بگید خواهرا

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 
من بعد هشت سال دکتر رفتن و هشت بار ایوای و آی وی اف دوقلو باردار شدم اول شش ماه زایمان زودرس شدم و ب ...

خیلی ناراحت شدم عزیزم خدا بهت صبر و آرامش بده. واسه آندومتر دوستای این تاپیک میگفتن لوبیاسبز خیلی خوبه که بخوری. انشالله که خیلیییی زود خدا دوباره بهت یه دوقلو ناز بهت بده

من نمیدونم دکترا احتمال میدن اخه پس چه دلیلی واسه نشدن هست!! سری اول ۲۵تا تخمک داشتم سری دوم ۲۱ هم ...

انشالله که دلیلش این نباشه

خب شاید چون میکرو شانسیه هنوز مثبت نشدی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
به نظرت با مورفولوژی صفر آی یو آی انجام‌میدن ؟

عزیزم شما که آی یو آی اصلا فایده نداره انجام بدی چون تعیین جنسیتی. الکی وقتتو واسه آی یو آی نذار 

عزیزم شما که آی یو آی اصلا فایده نداره انجام بدی چون تعیین جنسیتی. الکی وقتتو واسه آی یو آی نذار&nbs ...

ایشالله همه دامنشون سبز شه بحق حضرت فاطمه . ولی خیلیا رو دیدم تعیین جنسیتی که منفی شدن . زده به سرم که برم iui تعیین جنسیت کنم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
ایشالله همه دامنشون سبز شه بحق حضرت فاطمه . ولی خیلیا رو دیدم تعیین جنسیتی که منفی شدن . زده به سرم ...

انشالله عزیزم. نه اصلا این کارو نکن ببین آی وی اف که درصدش چقد بالاتره بازم منفی شده واسه بعضیا دیگه ببین آی یو آی چیه. بعد همسرت موروفوش صفره بازم ببین نظر دوستای دیگمون چیه