2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045140 بازدید | 684431 پست
عزیزم چه خوب که بالاخره مشکلتو فهمیدن! ایشالا دیگه با دارو حل میشه و اینبار همه چیز عااالی پیش میره❤ ...

یکی از فاکتورات یکمی بالاست ولی مثبت نیست؟ و دکتر بخاطر این بهت دارو داده؟

آخه یکی از فاکتورای منم همینجوره، نرمال باید ۱۶ باشه و مثبت ۲۴. مال من ۱۷٫۵ هست. فعلا دکتر ایمونولوژیستی که پیشش میرم نیستش. بنظرتون دارو میده؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من الان نمیخوام انتقال بدم  دو ماه دیگه انتقال دارم ولی نمیدونم از کجا پیدا کنم بچه ها میگن ۱ ...

شما از کی باید سرم استفاده کنید؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مهشید جون خوبی؟ مال من ۱۰۸۸ هست ! نمیدونم چرا انقدر بالا شما تیروئیدت مشکل داره که تیروکسین ...

سلام عزیزم، خوبم، تو خوبی؟ اره به نظر خیلی بالامیاد ولی خوشحالم که بالاخره مشکلتو فهمیدن و میتونی با دارو حلش کنی. من تیروییدم حدود چهار بود بعد از سقط سومم که دکترم ازمایشanti tpo هم برام نوشت که اونم بالا بود و به خاطرش بهملیووتروکسین داد. امکان داره هنوزم anti tpo ام بالا باشه ولی چون دیگه بعدش ازمایش ندادم. ظاهرا دکترمم خیلی اهمیت نداد.  منم الان دارم داروهای انتقالمو می خورم. هنوز بهم نگفتن دقیقا چه زمانیه و لی فک کنم نزدیکه دیگه! برام دعاکن، منم همیشه به یادت هستم. ایشالا دیگه این اخر سختیامون باشه🙏

اره عزیزم چشم حتماباور کنیدهربارکه میرم نائب الزیاره همتون میرم ونمازمیخونم. الهی حاجترواشی دوست عزی ...

قربوووونت برم ان شاالله حاجت روایی خودت عزیزم. من تبریزم گلم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نمیشه که ایران همشو یجا فریز میکنن 

فک نکنما همه جا اینجوری باشه. من 5 تا جنین داشتم یه سه تایی فریز کردن یه دوتایی. برا شما هر 5 تا رو یه جا فریز کرده بودن؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من قبلا مریض دکتر خسرو مهر بودم.ایشون رفتن پانکچرم رو دکتر مسرور انجام داد.ولی خودم دکترم رو عوض کرد ...

منم خودش رو دوست دارم 

جالبه برای من انوکساپارین نداده بود نظر دکتر بود که هردوتا جنین رو انتقال بده اما وقتی از شرایطم تو بارداری قبلیم گفتم قبول کرد یه دونه انتقال بده و برای انوکسا رو اضافه کرد 

خیلی دوست دارم زودتر این یه دونه رو انتقال بدم و مثبت بشم 

اگر نه که حداقل تکلیفم رو بدونم دوباره برم تو سیکل

آخه همسر من اصلا راضی نمیشد کل سیکل قبلی هم میگفت خودت خواستی الان رضایت داده اگر نشد دوباره شروع کنم همش میترسم پشیمون بشه

آخه چهارسال تلاش کردم تا رضایت بده وارد پروسه ای وی اف بشیم

زینب جون یه بسته فرتیل سی ام کافیه یا بیشتر بگیرم ؟با دکتر شهر خودمون که مشورت کردم گفت خیلی خوبه بخ ...

والا من واسه انتقال اصلا دنبال مکمل نبودم گلم برای همین اطلاعی ندارم، فقط روی تغذیه کار می‌کردم چون روزه میگرفتم قبل از انتقال و چند روز بعد از عید فطر انتقال دادم

من دفعه اول ۱۵تا جنین  دفعه دوم ۱۶تا  همیشه هم بلاست انتقال دادم کلی هم تقویتی دادم خور ...

آخه چجوری جنینات مشکل دارن وقتی بلاست میشن. روز سوم به بعد ژنتیکِ اسپرم، وارد دی ان ایِ جنین میشه

البته اینجور ک شنیدم بعد از بلاست هم ممکنه مشکل کوروموزومی و ژنتیکی داشته باشه ولی کمتر پیش میاد معمولا تا روز پنج مشکلات خودشونو نشون میدن

تعداد تخمکات چند تا بودن؟

همسرت آزمایش کاریوتایپ داده؟ 

سلام من سه شنبه انتقال دارم احساس میکنم سرما خوردم بنظرتون باید چیکار کنم؟؟؟؟

به حق فاطمه زهرا هرکسی آرزوی مادرشدن داره به زودی طعم شیرینش بچشه🙏لطفا برام دعا کنید دو قلوهای تو دلیم صحیح و سالم به دنیا بیان🙏❤️
سلام عزیزم خوبی ؟ ببین فقط دو روز اول خوابیدم ، روز دوم به بعد راه میرفت و قر میخوردم تو خونه ، از ر ...

مرسی عزیزم. ایشالا شما هم همش بیای اینجا خبرای خوب بدی، ماها رو امیدوارکنید😍! پس منم سعی می کنم بعد از یکی دو روز راه برم تو خونه. والا از ریسمون سیاه سفید میترسم. می خوام قبلش از همه چی مطمئن بشم.