2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
٢٠تخمك ٨ جنين  تشكيل شد من تعيين جنسيت بودم ويه جنين پسر دارم براي انتقال

خب پس يدونه بچه داري؟خداوند بخواد باهمون يدونه هم ميشه عزيزدلم توكلت به خودش باشه

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم . من سه روز اول رو استراحت داشتم چون از شهرستان اومده بودم تهران ۳ شب هتل گرفتم شام و ناه ...

بارداریت مبارک باشه😍

بخاطر شرایطت خودت میکرو کردید یا همسرت؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام به روی ماهتون....  بازم من بدو بدو اومدم یه سری بزنم.....  خیلی دلتنگتونم.....  ...

آنا جون خیلی خوبه که هستی. به نظرتون داروهای شروع سیکل پانکچر خارجی باشه بهتره یا ایرانی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم، خوبم، تو خوبی؟ اره به نظر خیلی بالامیاد ولی خوشحالم که بالاخره مشکلتو فهمیدن و میتونی با ...

انشالله همین دفعه نتیجه میگیری عزیزم ❤️❤️❤️

بیادت هستم... 

فکر کنم تیروکسین رو بخاطر تیروئیدت داده

چون از دکتر غدد تو امریکا هم پرسیدم گفت برای tpo بالا چیزی نمیدیم ، فقط چند ماه یکبار چک می کنیم که تیروئید اکی باشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم . من سه روز اول رو استراحت داشتم چون از شهرستان اومده بودم تهران ۳ شب هتل گرفتم شام و ناه ...

خیلی ممنون از راهنماییتون❤️، خدا راشکر که بارداری موفقی داشتید، دست راستتون زیر سرماها!

انشالله همین دفعه نتیجه میگیری عزیزم ❤️❤️❤️ بیادت هستم...  فکر کنم تیروکسین رو بخاطر تیروئیدت ...

اره اینجا ظاهرا anti tpo را جدی نمیگیرن اصلا! خدا عاقبت ماروبه خیر کنه با این دکترا😂! مرسی عزیزم❤️😍

سلام دوستان 

شما سرم ivig از کجا پیدا کردین؟

من الان ایران نیستم ولی برای انتقالم که بیام ایران باید بگیرم

میخوام از الان بدونم کجا میشه پیداش کنم یا بگم خانواده ام بگیرن برام

دوستان میگن ۱۳ آبان داره. درسته؟ خود بیمارستان که بستری بشم برای زدنش نداره؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
انشالله همین دفعه نتیجه میگیری عزیزم ❤️❤️❤️ بیادت هستم...  فکر کنم تیروکسین رو بخاطر تیروئیدت ...

عزیزم دکترهای غدد ایران هم جدیش نمیگیرن. من پیش دکتر پژوهی غدد رفتم گفت برای بعد بارداری مهمه که زود به زود چک شه. دکترهای غدد ابن سینا هم به خاطر تاثیرش رو tsh که به مرور کم کارش کرد بهم لووتیروکسین دادن. حتی اولین دکتر زنانی که پیشش میرفتم و برای چکاپ قبل بارداری برام اینو نوشته بود گفت این برای بعد بارداری مهمه که تیروییدت چک شه تا منجر به سقط نشه! و همچنین اولین دکتر زنانی که باهاش تو ابن سینا انتقال دادم. 

من tpo ام ۵۵۰ بود. فقط دکتر طرازی بابتش بهم هیدروکسی داد و بعد انتقال دادم. رسید به ۲۰۰ و خورده ای. سرم و پردنی نداشتم. البته من بقیه فاکتورهای ایمنیم تو رنج بودن. بعضی لب مرز

بچه‌ها من ۶ ورق از این استرادیول دارم. اگه واقعا پیدا نمیشه من دیگه لازمش ندارم. یه تعدادی هیدروکسی ...

سه ورق هیدروکسی دارم.

یه قوطی 60 تایی هم ویتامین E داشتم که بیشتر از نصفش مونده.

هر کسی لازم داره اینا رو بهم بگه.