2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
میگه بعدش و اصرار میکنه که بخورین همچنین کره بادام زمینی رو ولی من از دکترم میپرسم ببینم چی میگه

عزیزم بستگی به بدن هم داره من تب م گرمه قبل انتقال خیلی گرمی خوردم بعد انتقال هم گرمی خوردم فکر کنم اشتباه کردم نباید بعدانتقال دیگه  گرمی میخوردم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم منپ تخمک اهدایی هستم .....دفعه پیش اهدا کننده باوجودیکه جوون بود ۲۳ سالش بود فقط سه تا جنبن شد ک ...

عزیزم من از مام نگرفتم بیمارستان بهمن بودم از اونجا جنینهامو منتقل کردم مام

خانوما ذخیره تخمدان ۲.۱ کمه ؟ میخوام سال بعد برم تو سیکل .

سلام  تو سايت مام نوشتن ذخيره طبيعي بين ١/٥ تا٤/٥زير ١/٥ ذخيره كمه وبالاي٤/٥ و٥  نوشتن پلي كيستيك الان شما نرماله

سلام عزیزم راستش اصلا بلد نیستم میزان اهمیت رو  اما شنیدم apcr خیلی مهم هست

مرسی گلم ،پس دوباره باید برم پیشش که اینها رو هم اضافه کنه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم خوبی‌؟ کاش خودشون رو معرفی کنی اینجا تا بهتر بتونم اطلاعات بگیرم  نوع آمپول و اینا ...

عزیزم خودش میگه که دکتر میگه چون تحریم هستیم فقط آمپول سینال موجوده چون زن داداشم خونش تهران نیست شهرستانه.شما هر سوالی داری از من بپرس تا ازش بپرسم

من همیشه tpo بالاست دکتر میگه مشکلی نیست فقط بعد بارداری بهت قرص میدم کسی مشکل من رو داره؟

عزیزم منم tpo بالا دارم، هر دکتری یه چیزی میگه

تو‌امریکا گفتن مشکلی نیست فقط بعد از مثبت شدن باید سرم اینترالیپید بزنم، تو ایران میگن باید لووتیروکسین مصرف کنم

حالا نظر دکتر زرنانی رو هم میخوام بپرسم

میگم بهت حتما

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
@زینبی_بابا   سلام عزیزم. ممنون شما خوبی؟ گل پسری چطوره؟ تیکرم یه ذره پس و پیش شد. فرداست ...

به سلامتی عزیزم

به امید خدا همه چیز عالی پیش میره و دل به دلدار میزسه فردا ❤️

خواهش میکنم برای منم دعا کن، خیلی محتاجم به دعا

۵ بار پانکچر و سه بار انتقال و دو تا سقط...خیلی دلم شکسته، دعا کن بزودی مادر بشم 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️