2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044797 بازدید | 684411 پست
دلارام جون ترشي ضرر داره؟ منظورم از اين ترشك و لواشكاي بسته بندي شده هستش به شدت دلم اونارو ميخواد م ...

منکه دلم خیلی میکشید و میکشه میخوردم و میخورم. شب و روزم با آلوچه و لواشک سپری میشد مخصوصا مارک جنگلی😋😋😋😋. الانم میخورم اما کمتر بخاطر اینکه میترسم نمک زیادی مصرف کنم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
منکه دلم خیلی میکشید و میکشه میخوردم و میخورم. شب و روزم با آلوچه و لواشک سپری میشد مخصوصا مارک جنگل ...

پس ميتونم بخورم 😞😞از ترس يذره يذره ميخورم. مرسي عزيزدلم😍❤️

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بانو سینال خوب نیست؟؟؟من نمیدونستم وگرنه به دکترم میگفتم ی چیز بهتر بنویسه منم اصلا ازتعداد راض ...

ببین اینا همش به بدن خودت بستگی داره. یکی هست با آلونوا جواب نمیگیره ولی با سینال تخمکای زیادی داره مثل یکی از دوستان تو همین تاپیک دقیق اسمش یادم نیست .یکی هم هست بدنش به سینال جواب نمیده اما به الونوا خوب جواب میده. 

مرسی عزیزدلم واسه هیچ چیز عجله نکن بسپر به خدا منم اسفندماه خیلی عجله کردم چندروز عقب انداختم رفتم د ...

مرسی عزیزم واقعا از دعات ممنونم منم با همین عجله کردنام فک کنم کار دست بدنم دادم منم میخواستم به انتقال اسفند برسم و به تعطیلی نخورم برای اینکه زودتر پریود شم دکترم بهم قرص مدروکسی پروژسترون داد که متاسفانه زودتر نشدم و درست سر تاریخ پریودم پریود شدم الانم که اینجوری شده بنظرم نباید دستکاری میکردم خودمو و نباید قرص میخوردم شاید اون باعث شده سیستمم کلا بهم بریزه شایدم هیچ ربطی نداره ولی بقول شما باید سپرد به خدا الهی خدا برای جفتمون سرنوشت خوبی رو رقم بزنه و خیلی زود مادر بشیم. توکل بخدا

در اندک من تویی فراوان یارب..
سه انگشت از ناف(سمت چپ یا راست) فاصله میدی شکمتو نیشگون میگیری و آمپول رو ۹۰ درجه وارد میکنی آروم تز ...

خیر ببینی عزیزم. ممنون♥️🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سه انگشت از ناف(سمت چپ یا راست) فاصله میدی شکمتو نیشگون میگیری و آمپول رو ۹۰ درجه وارد میکنی آروم تز ...

ممنون از توضیحاتت عزیزم 

یک سوال یعنی از ناف به سمت پهلوها ؟ من  دوطرف زیر ناف با این فاصله که گفتی میزنم مشکلی نداره  

بعدم اینکه اون هوای اخرش رو چیکار میکنین؟ قبل از خروج هوا در میارین ؟

من قبلا اول هوا روخارج میکردم ، الان دیگه آمپول  تا میرسه به هوا میزنم 

بعدم اینکه من نمیتوم از شکمم نیشگون بگیرم اصلا تو انگشتام نمیاد همینطوری میزنم مشکلی نداره؟

برا من از روز سوم یا پنجم بود دقیق یادم نیس. دارو دادن. روز 10 سونو کردن و روز 18 هم انتقال دادن. کا ...

اره منم تعجب میکنم که هیچ دارویی نداده امروز حتما زنگ میزنم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
بله صارم هستم.واقعا اون عدد تاثیری داره تو مثبت شدن انتقال؟ شما نتیجه کرفتین؟

ثابت نشده هنوز.دوستم انتقال اولش منفی شد بعدش لنفوسیت کرد نرمال شد بعدش انتقالش مثبت شدحالا نمیدونم عددش بالا رفت مثبت شدیااینکه جنین هاش خوب بودن مثبت شد.ولی من شهرستان میکرو کرده بودم و یه مشکل دیگه داشتم ولی صارم روتینش اینه که اونایی چندبارمنفی یاسقط دارن براهمشون انجام میده.من انجام دادم و بار سوم هم نتیجه نداد گفتن ازخون یه نفردیگه بگیر بازهم انجام بده که کرونا اومد وکلا کارهام موند.بعدش دکترم رفت مام و منم مام رفتم و بدون لنفوسیت و هیچ کار دیگه ای بار اول ۳قلو باردارشدم

بله صارم هستم.واقعا اون عدد تاثیری داره تو مثبت شدن انتقال؟ شما نتیجه کرفتین؟

یعنی من کلا توصارم تخمک کشی وانتقال نداشتم.ففط ازمایشات ایمنی وانعقادی اینا انجام دادم ولنفوسیت ۳بار.دیگه بقیه ی کارهام تو مام بود.وقتمم هدر نرفت.فک من۴_۵ماه اسیر اینجور چیزابودم بعدش هم کرونا اومد کارم خیلی طول کشید تومام تیر شروع کردم شهریور انتقال و۷مهرمثبت شدم

ثمین جان من الان مجدد به ابن سینا تماس گرفتم گفتن دکتر طرازی فقط یک شنبه وسه شنبه هستن

باور کن اشتباه میکنی دقیقا شنبه ۲۱ فروردین و ۲۴ فروردین سه شنبه گفتن هستن .احتمالا میگن شنبه شما اشتباه میشنوید طرازی تایم کاریش اصلا توی مرکز ابن سینا یکشنبه ها نیست

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنون از توضیحاتت عزیزم  یک سوال یعنی از ناف به سمت پهلوها ؟ من  دوطرف زیر ناف با این فاص ...

عزیزم سمت چپ و راست نافت از نافت سه انگشت به سمت پهلوها فاصله بده بعد تزریق کن. هوا رو هم تا اخر بزن اون هوا بحاطر اینه که مطمئن بشیم همه ی محلول تزریق شده. چون تزریق زیر جلدیه و داخل رگ نیست اون هوا مشکلی ایجاد نمیکنه. فکر نکنم نیشگون نگرفتن مشکلی ایجاد کنه

سلام زینب جون. من یادتونه گفتم پریودم عقب افتاده آزمایش بارداری هم جمعه پیش دادم منفی بود یعنی پنج ر ...

ضخامت آندومترت بالاست واقعا عزیزم ولی بعد زدن آمپول ۶تا ۱۴روز طول میکشه تا پریود شی امکان نداره ۲روز بعد پریود شی 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
از دیروز تا حالا سه بار زنگ زدم گفت یکشنبه سه شنبه  دیگه خودم بهش گفتم دکتر گفته شنبه ها هستم ...

واقعا که

دیگه رد دادن