2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044788 بازدید | 684410 پست
ببین تو استفتا گفتن اگه زمانبندی نداره و ضرورتی نداره بمونه برا بعد ماه رمضان یعنی اگه زمانبندی شده ...

خب عزیزم اینکه میگن پریود دوم بریم برای انتقال هم که فک نکنم جز پروسه باشه یعنی میشه پریود سوم و بعدش رفت خودمم دقیق نمیدونم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من جنین سه تا برام شد حالا اول اردیبهشت اگه پریود شم باید برم برای کارای انتقال....روزه رو میگم چیکا ...

نه عزیزم عذاب وجدان نداشته باش. استفتا کردیم برا همین دیگه. با دکترت مشورت کن شاید وضعیت الان جوری بود که انتقال دادن صلاح بود خب این میشه همون زمانبندی . اگه شد که همراه انتقال روزه بگیری که چه عالی اگه طبق نظر دکتر الان وضعیت مساعد بود برا انتقال و روزه صلاح نبود که بازم از لحاظ شرع خوردن روزه مشکلی نداره ان شاالله بعدا جبران می کنی. ولی اگه خدای نکرده شرایط مساعد نبود ان شاالله بعد ماه رمضان حل میشه و با خیال راحت میری.

ان شاالله در هر حالتی به بهترین وجه نتیجه مثبت میگیری عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سیکلت کوتاس؟ میگم میشه انتقال داد بعد روزه هم گرفت؟

نه اینبارلانگ بودش. من ازدکترپرسیدم گفتم اگراشکال داره نگه دارم بعدرمضون گفت اصلاربطی نداره میتونی روزه اتوبگیری تاسه ماه بارداری هیچ اشکالی نداره

فدااات عزیزم. چشم دنیا بیاد عکسش رو‌میذارم. نه عزیزم چه اشکالی، اسمش رو کارن گذاشتیم

ای جانم جیگر خاله‌. انشالله که خدا حفظش کنه زردی هم نداشته باشه و شبا خوب بخوابه مامان نازش اذیت نشه. ما رو هم دعا کن عزیزم خیلی محتاج دعام

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خب عزیزم اینکه میگن پریود دوم بریم برای انتقال هم که فک نکنم جز پروسه باشه یعنی میشه پریود سوم و بعد ...

قربونت برم غصه نخور. با دکترت حرف بزنی حل میشه همه چیز. طبق نظر دکترت جلو برو. چون بقول زینبی جون هم معلوم نیس واقعا . خدای نکرده فرصتی از دست نره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه عزیزم عذاب وجدان نداشته باش. استفتا کردیم برا همین دیگه. با دکترت مشورت کن شاید وضعیت الان جوری ب ...

ممنون عزیزم ان شالله...اره خودشون گفتن پریود دوم بیا....اره میپرسم اگر گفتن مشکلی نیست که بعدانتقال هم روزمو می گیرم ...غیر از یکی دوسال اول تکلیف تاحالا روزه خواری نکردم حیفه  

ای جان انشالله زایمان راحتی داشته باشی حتماالان ازاسترس عمل وشوق دیدار خوابت نمیبره اره؟ فردا کی میا ...

فداااات شم مهربونم. آره کلی استرس دارما. خواهرم و همسرم همراهمن. مادر پدرم به رحمت خدا رفتن عزیزم. مرسی از اینهمه محبتت ❤️♥️❤️♥️

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم