2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
دختر چه عجب اومدي ما كه مرديمو زنده شديم 😭😭😭خدارووووووهزار مرتبه شكر😍😍😍😍😍😍😍

ببخشید عزیزم به خدا نمیتونم گوشی بگیرم دستم از بس حالت تهوع دارم 🥴🥴🥴🥴 انشالله باهم نی نی هامونو به دنیا میاریم عشقم 🌹🌹💐💐💐🥰🥰

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که به شدت منتظرم   منتظرم و مطمئن  خدا اگه خدای منه، دهنشون رو کابینت میکنه اونم ...

خدانکشتت  اونم های گلس

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دقییییقا منم همینو گفتم گفت: استاد نظرشون هر ۱۰ کیلو یک سرم هست!!!! منم پیش خودم گفتم اگه خدا بخوا ...

استاد چرند گفتن

وااااای نپرس از موهای کچلم 

دوست دارم خودمو خط خطی کنم 

اگر این پژمان پررو بذاره خوب میشم همش پارازیت ول میکنه دیگه 

میگه من که مشکل ندارم انگار منو میخواد حرص بده بچه پررو

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ببخشید عزیزم به خدا نمیتونم گوشی بگیرم دستم از بس حالت تهوع دارم 🥴🥴🥴🥴 انشالله باهم نی نی هامونو ...

خداروهزارمرتبه شکر کشتی مارروووو ازبس دیروز تاحالا دوستان خبر ازت گرفتن استرس گرفتیم 

ای خدا اخه مگه بچه رو ادم برای فخرفروشی میاره؟ خدا شفاشون بده. اتفاقا جاری منم کلی دپرسه. فکر میکرد ...

واقعا خدا شفاشون بده

لی لا جون الهی شکر به سلامتی رسیدی به ته بارداریت انشالله به زودی روی ماه پسرتو میبینی

دعامون کن خواهر

فعلا اینا رسیده دستم 😅

آی ننه مبارکه چقدرم نازن الهی به سلامتی و دل خوش تن پرنسسات بکنی عزیزم

منم ریروز با خواهرشوهرم رفتیم لباس بخریم برا بچه هاش

ی کاپشن دخترونه دیدم خیلی دلم خواست بخرمش ولی نخریدم مونده رو دلم از دیشب وحشی شدم همش میپرم به همسر .خواهرشوهرم خیلی اصرار کرد بخر گفتم میخرم اینم میشه آیینه دق برا من

سلااااام عزیز دلم ، خوبی ؟ خدارو هزاران مرتبه شکر نی نی حالش خوبه 😍😍  رفتم قلبش هم میزد ، ا ...

ای جانم خدارو صدهزار مرتبه شکر. از دیروز هزاربار اومدم پیج رو نگاه کردم به امید همین پیامت. الهی شکر. انشالله که از اینجا به بعد بارداری خوبی داشته باشی❤️❤️❤️

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
سلااااام عزیز دلم ، خوبی ؟ خدارو هزاران مرتبه شکر نی نی حالش خوبه 😍😍  رفتم قلبش هم میزد ، ا ...

سلام خداروشکرر

چرا گریه کردی اخه؟

من شنبه رفتم سونو گفت ۷هفته هستم و خداروشکر صدای قلبشم شنیدم و گفت رشدش هم خوبه و برو ۴هفته دیگه بیا سونو ان تی😍

قربون خدا بشم که نی نی هامونو سالم نگه میداره ان شاالله

الهی شکر عزیزم الهی مبارکت باشه گلم جنین هم بود یا فقط کیسه زرده بود ؟

ممنون عزیزم.حرفی از جنین نزدن .گفت ۱۰ روز دیگه که برای قلب بیای جنین هم دیده میشه.برای شما هم دو تا ساک دیدن؟

مبارک باشه عزیزم بسلامتی دوران بارداریتو طی کنی

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا