2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من دو تا شیاف و یک آمپول دارم   دیروز دکتر به من گفت باید تا ۱۴ هفته آمپول باشه خوبه برای شما ...

خب اينجوري خيالت راحت تره به من گفت تا دوهفته ديگه امپولو بزنم بعدشم قطع كنم شيافو بكنم روزي سه تا بعدش روزي دوتا 

خداياشكرت....❤️ 
ای خدا اخه مگه بچه رو ادم برای فخرفروشی میاره؟ خدا شفاشون بده. اتفاقا جاری منم کلی دپرسه. فکر میکرد ...

اينجور ادما همه چيزو براي خودشون ميخوان حتي چيزي كه خداوند براي همه بنده هاش در نظر گرفته. هرروز بهم پيام ميده خونريزي نداري؟ دكتر نگفت جنينت ميمونه يا نه؟ هيچكس جز مامان و بابام و خودم و شوهرم خبر نداره كه ما اي وي اف كرديم و اون شخص فكر ميكنه طبيعي باردار شدم اين موضوع سوزشش رو بيشتر كرده😊نميدونم بچه داشتن من چه ضرري بهش ميرسونه واقعا در صورتي كه وقتي خودش باردار شد من از خوشحالي اشك ميريختم چون خودشم به سختي باردار شد. اشكالي نداره اينجور ادما قلبشون كوچيكه

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عوضش من همش فکر این افزایش وزن لعنتی ام. به همه کسانی که تا آخر بارداری زیر 10 کیلو اضافه کردن عمیقا ...

عزیزم دوقلو داریا، حواست هست؟ اضافه وزن طبیعیه. حالا من شنبه رفتم نامه بستری بگیرم مریضا باورشون نمیشد دم زایمانم! از بس بی خوابی کشیدم دریغ از یه ذره تپلی! بعدم دنیا بیان انقد دنبالشون بدویی که حسرت این اضافه وزن رو داشته باشی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اي جانم انشالله سالم باشه هرچي باشه فرقي نميكنه ما ديگه پيرمون در اومده تو اين راه😂😂😂انشاالله يه ...

اره خوب درسته مهم سالم بودنه ولی ته دلم دوتاشوهم میخوام دوتابچه هم میخوام   شوهرم که ۳تامیخواد ولی خوب یدونه ش هم بده راضیم 

یا رب العالمین
فعلا اینا رسیده دستم 😅

ای جااااااااانم 

به سلامتی و دل خوش تنشون کنی عزیزم 

خیلی مبارکه 😍😍😍😍😍

منم دلم خواست ولی دیگه تا تعیین جنسیت چیزی نمیخرم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
چقد سختی کشیدی عزیزم واقعا  پانکچر بدون نتیجه خیلی نارحت کننده ست 😔  خدا رو هزار مرتبه ش ...

باورت میشه دلم نمیخواست از بخش بیام بیرون و با همسرم چشم تو چشم بشم؟ خدا برای هیچکس نخواد

فدااات عزیز دلم ممنون از دعای خوبت. امیدوارم خیلی شیرین تر از اونچه که تو نظرت هست خدا بهت خیلی زود بده. جوری که روزها سجده شکر کنی

گویند که سنگ، لعل شود در مقام صبر

آری شود ولی  به خون جگر شود

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم دوقلو داریا، حواست هست؟ اضافه وزن طبیعیه. حالا من شنبه رفتم نامه بستری بگیرم مریضا باورشون نمی ...

آره ولی خوب بخش زیادیش رفته تو بدن خودم. الان دو ماهه تقریبا ماهی ۳ کیلو اضافه میکنم!! حالا فردا برم دکتر ببینم چی میگه😛

تا الان ۱۰ کیلو اضافه کردم. وقتی میشنوم میگن تازه ماه‌های آخر آدم افزایش وزن میگیره خوف میکنم 😂😂😂

بچه ها من حواسم نبود یه لیوان اب انار با گلپر خوردم الان دیدم گلپر ضرر داره،حالا چیکار کنم؟😢

نمیخواد کاری کنی .خدا بزرگه ان شالله هیچ اتفاقی نمیفته .استرس نگیر 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
بچه ها من حواسم نبود یه لیوان اب انار با گلپر خوردم الان دیدم گلپر ضرر داره،حالا چیکار کنم؟😢

هيچي نميشه گلي نگران نباش هرچيزي مكرر باشه ضرر داره با يبار چيزي نميشه

خداياشكرت....❤️