2777
2789

شکم داشته باشه کمی و اینك 90خورده ای وزنش باشه

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•
اینکه نشد امار خواهرمن ولی دو ایکس برای مرد شکمدار و۹۰وخورده ای وزن کوچیکه

خب اخه چجوری بگم 

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه نشد امار خواهرمن ولی دو ایکس برای مرد شکمدار و۹۰وخورده ای وزن کوچیکه

خیلی شکم نداره ها ولی خب هیکلش درشته 🥴

سه ایکس خوبه براش

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

سه ایکس خوبه براش

جدی بد هودی ایناپیدا میشه این سایز هر شاپیو میگردم زده مدیوم تا دو ایکس

شوهر من یکم شکم داره وزنشم همین حدود ۹۰ یا ۹۰ و خورده ایه سایزش ۲ایکس گه گاهیم ۳ ایکس

مرسی عزیزدلم🙂♥️ هودی بنظرت ۳ایکس بهتره؟

مرسی عزیزدلم🙂♥️ هودی بنظرت ۳ایکس بهتره؟

فداتشم 

من جدیدن براش هودی نگرفتم اما پارسال ک یکم وزنش کمتر بود ۲ ایکس گرفتم براش کامل اندازه بود اما الان ک چاق تر شده نمیدونم شاید ۳ ایکس بهتر باشه

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
فداتشم من جدیدن براش هودی نگرفتم اما پارسال ک یکم وزنش کمتر بود ۲ ایکس گرفتم براش کامل اندازه بود ام ...

جدا مرسی پس عزیزدلم محبت کردی♥️