2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سحر جون ❤ منتظر خبر سونوت بودم عزیزم 😍 الان دیدم چیکا جون تو پاسخ پیامش نوشته بود دیروز قلب ن ...

مرسی مهلای خوش قلب. انشالله با همدیگه مهربون❤️❤️❤️

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
مبارک باشه انشالله دوقلو دختر پسرمیشه برات  برامنم دعاکن دفعه بعد مثبت بشه دوقلو بشه   &n ...

اي جانم انشالله سالم باشه هرچي باشه فرقي نميكنه ما ديگه پيرمون در اومده تو اين راه😂😂😂انشاالله يه دوقلو زلزله خدا بهت ميده😝😝

خداياشكرت....❤️ 
دستیارش بر چه اساسی این حرف رو زده؟والا من ۱۰۵ کیلوام دکتر گفت هر ۲۰کیلو به ازاش یک سرم یعنی من ۵تا ...

دقییییقا منم همینو گفتم

گفت: استاد نظرشون هر ۱۰ کیلو یک سرم هست!!!!

منم پیش خودم گفتم اگه خدا بخواد و نی نی بمونه،با همین سه تا میمونه 

هر کاری از دستم بر میومده انجام دادم

دیگه توکل به خودش

.

تو در چه حالی گل گیسو؟😉

نگران موهات نباشی ها،ریزش مو مطلقا همیشگی نیست

دلیلش هر چی باشه میشه متوقفش کرد. درمیان دوباره خوب‌تر و بهتر

.

دو سال پیش اینموقع سر من عینهو کیوی بود.😎😅

الان رفتم موهامو آبی کردم!!!کلی باهاش پز میدم

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@
اصفهان انتقال دادی یا تهران؟

عزیزم من طبیعی باردار میشم، اصفهانم ، مرکز ناباروری مشتاق زیر نظر دکتر کلانتری و دکتر رویا شرکت هستم

منتها نقص ایمنی انعقادی دارم

در واقع بدنم جنین هامو می کشه

😶

یه همچین مامان killer  ی هستم من😢

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@
هااااا والا😅

من خيييييييلي حرفا شنيدم اينقدر زياد كه حد نداره الانشم كه خدا بهم داده اون شخصي كه تيكه مينداخت حال درست و حسابي نداره فكر ميكرد هميشه در رو يه پاشنه ميچرخه😊😊فكر ميكرد خداوند هيچوقت بهم نميده تا اين شخص بتونه راحت فخر بفروشه😊خدا خيلي بزرگه

خداياشكرت....❤️ 
من خيييييييلي حرفا شنيدم اينقدر زياد كه حد نداره الانشم كه خدا بهم داده اون شخصي كه تيكه مينداخت حال ...

ای خدا اخه مگه بچه رو ادم برای فخرفروشی میاره؟ خدا شفاشون بده. اتفاقا جاری منم کلی دپرسه. فکر میکرد دار و ندار همسرم حالا میرسه به پسرش. تازه از همسر من مهریه هم میخواست.😳😳😅😅

اونم حالش خیلی بده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم