2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزی چن تا باید بخورم ؟؟ ببخشید عزیز دلم خیلی سوال میپرسم🙆

رو جعبش نوشته روزی سه تا. بعد از هر وعده غذایی. ولی بعضی خانوما روزانه یکی دو تا هم میخورن.

نه عزیزم راحت باش سوالی داشتی بپرس

در مورد آسپرین هم، من خودم رفتم ایمونولوژیست وقتی فهمید انتقال دارم بدون اینکه جواب آزمایشامو ببینه گفت از امروز آسپرین بخور، از دکتر زنانم هم پرسیدم، گفت خوبه بخور

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مرسیییی قشنگمممم ❤❤این کپسوله مکمله؟؟؟

برای آماده سازی رحم و خون رسانی بهتر استفاده میشه. ساخت  آمریکاست.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خداروشكر دوتاش گرفته ايشاله اون يكي هم رشد كنه  اولين انتقالتون بود؟ قبل انتقال جه كار هاي كردي ...

انشالله عزيزدلم اره گلم اولين بود والله دكترم مكملي نداد بهم فقط قبلش فوليك و ويتامين دي و پردنيزولون خوردم كه الانم ميخورم

خداياشكرت....❤️ 
وای چه خبر خوبی الهی شکر مامان شدی نگران‌خونریزی نباش استراحت کن فقط

فدات بشم عزيزدل مهربون اره فعلا استراحت ميكنم انشالله ببينم چي پيش مياد خداكنه قطع بشه

خداياشكرت....❤️ 
سلام تبریک میگم ان شاءالله بارداری راحتی داشته باشید  من چندروز بیشتر نیست بااین گروه آشنا شدم ...

ممنونم خوش قلب مهربون بخداكلي ذوق ميكنم وقتي دوستايي مثل شما دارم من خواهر ندارم ولي شماها عين خواهرم هستيد خدا برام حفظتون كنه❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
فدااات عزیزم ♥️، خدارو شکر که خوبین. عجله نکن بذار دکترت هر وقت صلاح دید. دکتر منم همش میگه گناه دار ...

دیگه این یه هفته هم روی تمام استرس ها 🤣🤣 هر مرحله بارداری یه داستانه . متحیرم چطور یه سری ها انقدر ریلکسن . اون از قبل بارداریمون اینم حینش😆 وزن و که دیگه بهم گفت کنترل کن و بهم رژیم داد آخه سری قبل بهم گفت یکمی کمه منم تا تونستم پروتئین خوردم حالا میگه نه زیاد شده رژیم بگیر . والا منم گیج شدم دیگه یا اینورم یا اونور حد تعادل ندارم . شما هم نگران نباش این چند روز به خیر و خوشی میگذره و پنج شنبه گل پسرت میاد 🥰🥰

مطمینی این برایه عملته چون منم دقیقا جلوی موهام خیلی کم پشت شده

پروانه‌جون‌کم‌پشت‌شدن‌جلوی‌مو‌‌به‌خاطراینکه‌هورمون‌‌های

مردانه‌بالاس..یجورایی‌همین‌تنبلی‌تخمدان‌‌هم‌ربط‌داره

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻