2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684421 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون چیکا جون❤❤  اتفاقا اومدم بگم  امروز  رفتم سونو و یک ساک و جنین بود و قلبش میزد ...

مهلا جون نگفتی برای شما چند هفته بود که صدای قلبش رو شنیدی؟دفه اول سونوت هست.من روز ۲۳ اسفند انتقال دادم هنوز سونو هم نرفتم

اهان ممنون كه گفتي عزيزدلم نميدونستم اينطوري حساب ميشه

راستی چیکا جون به من اونجا گفتن ۶ هفته و ۵ روز هستم 

من ۱۶ اسفند انتقال دادم ولی شما ۱۴ اسفند انتقال داده بودی 

مگه جنینات بلاست نبود؟ باید ۷ هفته باشی عزیزم

سلام ب همه  ی عزیزان و مهربونای تایپیک بچه هااا ی سوال دارم کسی میتونه راهنماییم کنهه؟؟؟؟ من ...

عزیزم بسلامتی انتقال بدی

سعی کن این مدت سردی مصرف نکنی و شب ها اگه بتونی پایین شکمت رو با روغن سیاه دونه ماساژ بدی و با شال ببندی

صبحانه عسل بخور

در روز میوه و سبزیجات فراوون بخور

آب فراوون بنوش

تا قبل از انتقال گرمیجات مصرف کن. موقعی ک انتقال دادی مصرف نکن

بعد از انتقال اصلا اصلا کپسول ویتامین آ و سی نخور

به جز این ها اگه مستعد یبوست نیستی، میتونی روزانه دو قاشق نشاسته ی گندم رو داخل آب مخلوط کنی و بخوری

یادت باشه نساسته ی ذرت خوب نیست چون تراریخته ست.

از الان تا بعد انتقال هم میتونی قلم، پاچه، کله پاچه بخوری

پیاده روی روزانه هم عالیه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مهلا جون نگفتی برای شما چند هفته بود که صدای قلبش رو شنیدی؟دفه اول سونوت هست.من روز ۲۳ اسفند انتقال ...

من ۱۶ اسفند انتقال دادم عزیزم 

اولین بار بود سونو میرفتم 

به من  اونجا گفتند ۶ هفته و ۵ روز هستم  و تو پرونده هم نوشتند.

من صدای قلبش رو نشنیدم ، قلبش رو  دکتر  تو سونو نشون داد که میزنه 

نه گفتن تا ۲۳ نیستن منم گفتم با یکی دیگه ویزیت شم بعدش دوباره میرم پیشش

دقیقا طرازی هم تا ته ماه نیست منم گفتم ۲۱ ام با جایگزین بهم نوبت بده

هیچوقت نیست ماشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم.سال نو مبارک.با تمام وجود خوشحال شدم وقتی تیکرت رو دیدم.نمیدونم الان نی نی نازت توبغلته ی ...

سلام لی لی جون. خوبی عزیزم، سال نوی شمام مبارک. نه هنوز بغلم نیومده به حق بزرگی خدا نوروز ۱۴۰۱ نی نی بغل سر سفره هفت سین نشسته باشی عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اره واقعا خداروشكر كه يكيش سالمه قربونت برم عزيزم. بار اول انتقالم بود خودم تنبلي داشتم همسرم واريكو ...

مرسی عزیزه دلم انشالله که بارداری راحتی داشته باشی و بعد ۹ ماه نی نی تو صحیح و سالم تو بغل بگیری

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم بسلامتی انتقال بدی سعی کن این مدت سردی مصرف نکنی و شب ها اگه بتونی پایین شکمت رو با روغن سیاه ...

مرسیییی مهربونممم...خدا انشالله بهترینها رو نصیبت کنهه🤗🤗😘😘

داروهارو چی عزیزم ؟

فولیک اسید و ویتامین ای لازم نیس قبل از انتقال بخورم ؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام عزیزم . انشالا به موقع زایمان میکنی و نگران نباش تا میتونی استراحت کن که دردهات کمتر شه . منم ا ...

فدااات عزیزم ♥️، خدارو شکر که خوبین. عجله نکن بذار دکترت هر وقت صلاح دید. دکتر منم همش میگه گناه داره بچه رو زودتر دربیاریم. تا جایی که میشه بمونه. چون هم وزن بهتری میگیرن هم احتمال زردی و عفونت و رفلاکس تو نی نی میاد پایین. منم بهم گفت چون نمیتونی درد کاذب و درد زایمان رو  تشخیص بدی، دوشنبه که رفتی آزمایشای زایمان رو بدی یه ان اس تی هم بده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها من رفتم سونو خداروشكر قلب جوجم ميزد😭😭😭😭😭دوقلو هستش يه قل رشدش كمتر بوده جنين تو ساك بود ...

اااااااااای جوووووون دلم. شکر خدا. ان شاالله اون قل شیطونه هم مشکلی براش پیش نمیاد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱