2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من رفتم سونو خداروشكر قلب جوجم ميزد😭😭😭😭😭دوقلو هستش يه قل رشدش كمتر بوده جنين تو ساك بود ...

الهی شکر 

دل تو دلم نبود تا اومدی خبر دادی .خدا رو شکر 💕💕💕

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام عزیزم خوبی؟ در چه حالی؟ همه چی خوبه؟ من امروز دکتر بودم میخواست دوشنبه بهم وقت بده بخاطر دردام. ...

سلام عزیزم . انشالا به موقع زایمان میکنی و نگران نباش تا میتونی استراحت کن که دردهات کمتر شه . منم امروز دوباره رفتم ان اس تی و سونو . خداروشکر همه چی خوب بود به دکترم نشون دادم گفت وضعیت نرماله و برای ۲۲ ام بهم وقت زایمان داد . هرچی گفتم زودتر گفت نه نیاز نیست . گفتم استرس دارم گفت سه شنبه بیا دوباره ان اس تی بده ولی نیاز نیست برای آرامش خودت میگم بیا . بهم رژیم داد و غذامو کم کنم آب دور جنین یکم زیاد شد دوباره آزمایش قند باید بدم 😖

بچه ها من رفتم سونو خداروشكر قلب جوجم ميزد😭😭😭😭😭دوقلو هستش يه قل رشدش كمتر بوده جنين تو ساك بود ...

دیدی خدا رو شکر همه چی خوب بود. ان شااالله اون یکی هم قلبش تشکیل میشه مامان خوشگل

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام عزیزم بله خیلی از دوستان بودن  خارج از ایران که همه طبیعی هستن حتی ivf، الان اسامی خاطرم ...

زينبي جون من امروز ٦ هفته و ٢ روز هستم گروه خوني من A- گروه خوني همسرم o+ دكترم امروز گفت امپول رگام رو همين امروز بزنم علتش چيه؟ مگه نبايد هفته هاي بالاتر تزريق بشه؟

خداياشكرت....❤️ 
قربونت برم ارزو جون باورت ميشه يه قرن برام گذشت امروز😢

اره میدونم عزیزم .خودمم گذروندم و دارم میگذرونم .الهی شکر به خیر گذشت .ان شالله قلب اون یکی هم برات میتپه 💕💕💕

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
خاهش میکنم عزیزم.اره به خاطر دوقلویی هست.دوستم تو هفته ۳۲اینا اینطوری شده ولی من هفته ی ۲۰.همه میگن ...

عزیزم شما هم دوقلویی؟چند هفته ای

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

عزیزممممم خداروشکر یه قل سرجاشه احتمال خیلی زیادم خونریزیت واسه اون قل حالا ایشالله سونو بعدی قلب اونم میبینی 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

وای خدا رو شکر انشالله که دیگه هیچ وقت ناراحت نباشی گلم. عزیزمی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
 عزیزممممم خداروشکر یه قل سرجاشه احتمال خیلی زیادم خونریزیت واسه اون قل حالا ایشالله سونو بعدی ...

اره دكترم گفت نميشه نظر قطعي داد حالا خداروهزار مرتبه شكر يدونش سالمه😢

خداياشكرت....❤️ 

مبارکت باشه بسلامتی هر دوتاشون بیان بغلت 😍😍😍😁😁😁🥰🥰🥰🥰

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹