2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بچه ها الان خونريزي روان دارم زيادم هست ديگه اميدي ندارم همه چي برام تموم شد😔

سلام. نگو عزیزم اینجوری نا امید نشو ایشالله که بخیر میگذره و خدا محافظ نی نیته مثبت فکر کن فکرای بد رو از خودت دور کن گلم ایشالله امروز سونو میشی و قلبشم  میشنوی خوشحال میشی اینجور که بچه ها میگن تو ای وی اف طبیعیه خونریزی ها پس به دلت بد راه نده

برای آرامشت و سلامت نی نیت صلوات میفرستم عزیزم توکل بخدا

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم بله پانکچر شدم از ۲۶تا تخمک ۱۸ تاش جنین شد کیفیت عالی

سلام ثمین جون .سال نو مبارک.ببخشید خیلی وقته اینجا سر نزدم.پیامتو الان دیدم.خداروشکر که نتیجه پانکچرت عالی بوده.منتظر خبر مامان شدنت هستم.

کاش از دکتر بپرسی عزیزم. چون هر کسی اینجا احتمال زیاد بر اساس تجربه خودش میگه و ممکنه خیلی دقیق نباش ...

آره عزیزم حتما میپرسم ولی گفتم ببینم کسی تجربه ای چیزی داری بگه بهم. فدات

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرسی عزیزم شرمنده ام کردی. انشالله برکت اون صلوات هات اول تو‌ مادر شدن خودت نمایان بشه. 🌺🌺🌺

سلام عزیزم.سال نو مبارک.با تمام وجود خوشحال شدم وقتی تیکرت رو دیدم.نمیدونم الان نی نی نازت توبغلته یا همین روزا بغلش میکنی.خداروشکر برای رسیدن این روزای خوب که به آرزوت رسیدی.لی لا جون من رو خیلی دعا کن.

عزیز کاریو تایپ هم الان ک جنین دارم انجام بدم یا فقط ایمنی انعقادی ها؟

کاریوتایپ برای قبل از شروع سیکل هست، فقط ایمنی انعقادی ها رو انجام بده

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اوووو نه بابا ترس نداره ، موقع ای که بیهوشی که خیلی حال میده اصلا متوجه نمیشی ، فقط تو ۳ روز اول سخت ...

چی بگم خواهر .دعا کن پس فردا دکترم بگه نیازی به عمل نیست نمیدونم اصلا بگه لوله ات هیدرو نیستش فقط مسدود شده .خیلی نگرانم دعام کن خیلی محتاج دعای شما دوستان عزیز هستم

سلام بچه‌ها سال نوتون مبارک ❤️ من دیروز یه مسیر ۱۵۰ متری که یه مقدار سربالایی بود رو پیاده اومدم و ...

سلام سال نو شما هم مبارک

خوشبحالت میتونی پیاده روی کنی من چون خونریزی داشتم بعد قطع پروژسترون میترسم

عزیزم ی سوال پرسیدم ندیدی فک کنم ،گفتم شما سرکلاژ نشدی؟

طول سرویکست از اول چند بوده؟

بعد اینکه پروژسترون و دارو هنوز چی استفاده میکنی؟

بچه ها الان خونريزي روان دارم زيادم هست ديگه اميدي ندارم همه چي برام تموم شد😔

نترس چیکا

هیچی نیست الکی استرس نگیر

انشاالله میری سونو و خیالت راحت میشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚