2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044446 بازدید | 684389 پست

دوستانی که هیسترو کردن لطفا منو راهنمایی کنید 

می‌خوام هیسترو کنم باید روز دوم پریودی برم دکتر؟یا میشه دیرتر هم برم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم متاسفم....  خیلی ناراحت شدم.....  چه کارهایی کردی؟  چیا و بررسی کردن؟  ...

مریض طرازی ام انا جون بار اول منفی شدم بعدش ازمایش ایمنی و انعقادی چک کرد که هردوش مشکل داشتم سری دوم هیسترو و خراش انجام دادم سرم آی وی آی جی زدم بازم منفی شد رفتم زرنانی اونم کلی ازمایش نوشت همونایی که قبلا مشکل داشتم بود ولی اینبار ۱ماه قبل پردنی شروع کرد برام و دوهفته قبل انتقال انوکسا زدم که بازم منفی نمیدونم دیگه چیکار باید بکنم هربارم جنینام با کیفیت و بلاستن جوری که جنین شناس ابان کلی به به و چه چه میکنه ولی دریغ از یه بتای مثبت🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️نمیدونم دکترمو عوض کنم خدایی دکترم خیلی خوبه ولی نمیدونم چرا نمیشه ۲۵ سالمه 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
ساک بارداری هست ولی جنین داخلش نبود 

نازیلا درسته دیگه . دختر چی میگی . من بارداری طبیعی ۵ هفته و ۴ روز رفتم فقط ساک داشت تازه گفت دفورمگی داره . ۸ هفته رفتم خدارو شکر قلبم داشت .  

عزیزم دقیقا درسته 

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم جنینی نبود که حالا منتظر ضربانش باشم خواهر.خودمو که نمیتونم گول بزنم 😑

وا نازیلا بخدا من دخترم الان ۶ سالشه خدارو شکر . دقیقا به منم همینو گفتن .تازه واژینالم سونو شدم گفت کیسه زرده دفورمگی داره و قلب تشکیل نشده . بخدا منم با لکه بینی رفتم سونو شدم . پروژسترونا رو ادامه بده یک هفته دیگه طول میکشه تا تموم شه . 

بخدا ۸ هفته و ۵ روز رفتم قلبش تشکیل شده بود . راستی باید گوشت قرمز زیاد بخوری نتونستی آب گوشت رو بخور (خورش) 

نازیلا خودتو نباز دخملی منم همینجوری بود 

نرگسی جون تبریک.واقعا خوشحال شدم برات.من و تو فک کنم با هم انتقال دادیم .من ۲۳ اسفند انتقال داشتم.زنگ زدی مرکزت خبر بدی.چی گفتن بهت؟باید چکار کنی بعد از این؟

امیدوارم مهربانو و آلوچه جون هم بیان خبر خوشحالی بدن بهمون و همچنین همه کسایی که منتظر هستن

سلام حالتون خوبه من امروز ۳۴ روز از انتقال جنینم میگذره رفتم سونو قلب ولی فقط یه ساک بهم نشون داد گ ...

واااای ملودی تو رو خدا نا امید نشو . من بارداری طبیعی ۵ هفته و ۴ روز رفتم فقط ساک داشت تازه دفورمه بود بدون قلب . ۸دهفته و ۴ روز رفتم قلبش تشکیل شده بود گل دخترم ۶ سالشه الان 

بابا بخدا دکترا عادتشونه مردم رو بترسونن . پروژستروناتو ادامه بده بخدا عادیه . 

وای خداروشکر. سکته زدم دختر. زوووده هنوز. ان شاالله دیده میشه دفعه بعدی. دکتر چی گف؟

مرسی عزیزم دکتر گفت یک هفته دیگه بیا سونو واژینال بشی ، گفت فعلا دارو قطع نکن

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
نه عزیزم همه ۶ ندیدن....  بودن دوستان زیادی که دیرتر دیدن....  انشالله برا تو هم زود بود ...

آنا جون معدم خیلی ریخته به هم ، اصلا هیچی تو معدم نمیمونه ، میتونی کمک کنی بگی باید چکار کنم ؟ به نظرت برم یه سرم بزنم ؟

حتما تکرار کن انشالله جواب میگیری....  مگه واژینال نبود این سونو؟  دکتر من کلا سونو های ...

نه عزیزم سونو شکمی بود ، والا تو سونو که کل ساک گشت چیزی پیدا نکرد ، دیگه منتظر میمونم تا بعد تعطیلات برم دکتر خودم که سونو واژینال انجام بده .

بهش گفتم امیدی هست گفت اره 

واژینال بود ببخشید میشه جواب سونو رو بفرستم میتونید بخونید که چی نوشته

عزیزم خیلی متوجه سونو نمیشم.... 

بازم دوستان بدونن کمکت میکنن.... 

اما حتما تکرار کن یکی دو هفته بعد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم نمیگم امید الکی بدی اما داروهاتو مرتب استفاده کن....  استراحت کن....  به سمت چپ بیشت ...

مررررسی عزیز دلم 🌹🌹🌹 همین که دعای شما بچه ها پشنمه آرامش میگیرم ، چون واقعا کسی جز شما ها درک نمیکنه ماها چی میکشیم و چی میگیم 🤕

نه . واقعا ؟؟؟ چی میگی دختر مگه بتات بالا نرفت ؟؟؟؟

چرا عزیزم بالا رفته ولی داستان چی واقعا منم نه میفهمم نه میدونم چیه ؟ برام دعا کن تروخدا 

خیلی نا امید شدم 😔

دوستانی که هیسترو کردن لطفا منو راهنمایی کنید  می‌خوام هیسترو کنم باید روز دوم پریودی برم دکتر ...

عزیزم دقیق یادم نیست اما فکر کنم نیمه دوم یا حتی دهه سوم هیسترو انجام میشه اما فکر کنم ال دی میدن دقیق یادم نیست به نظرم زودتر میری برای گرفتن دارد و دستورهای لازم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نازیلا درسته دیگه . دختر چی میگی . من بارداری طبیعی ۵ هفته و ۴ روز رفتم فقط ساک داشت تازه گفت دفورمگ ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم ، انشالله که اینجوری باشه 🤲🤲🤲🤲🤲🤲 مررسی از دلداریت