2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044496 بازدید | 684391 پست
دوستیا تروخدا این روزها خیلی دلم گرفته اصلا ناآرومم ..بی قرارم ...برام دعا کنید سر نمازهاتون ...تو د ...

عزیزم انشالله بهترینها منتظرته و این بیقراری به خاطر اتفاقای خوبیه که برات اتفاق خواهند افتاد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نوشته دوهفته بعد به صورت واژینال تکرار بشه

حتما تکرار کن انشالله جواب میگیری.... 

مگه واژینال نبود این سونو؟ 

دکتر من کلا سونو های اولش واژینال بودن..... 

من حتی با اینکه خونریزی داشتم بازم واژینال بود سونوم.... 

خوب دقت شکمی تو این هفته بارداری کمتره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم برای بارداری طبیعیه درسته . چون مطمئن ممکنه نصبت به تاریخ پریود لقاح دیر صورت گرفته باشه ،ولی ...

منم نمیگم امید الکی بدی اما داروهاتو مرتب استفاده کن.... 

استراحت کن.... 

به سمت چپ بیشتر دراز بکش..... 

انشالله که خدا معجزش رو بهت نشون میده..... 

کاری نکن که بعدا خودتو سرزنش کنی.... 

دلم میگه انشالله یکی دو هفته دیگه خوشخبری..... 

خانما منم آزمایش دادم منفی شد دارو هامو دوروزه قطع کردم پریود نشدم چکار کنم امیدی هست یا عادیه

عزیزم انشالله که خیره اما کلا با دو روز قطع کردنم قرار نیست پریود بشی.... 

یه کم منتظر بمون خبری نشد تکرار کن آزمایشات رو.... 

عزیزم مطمئنی؟؟؟؟  من اولین باره می‌شنوم أستراديول رو ناشتا بگن!  کاش مجدد بپرسی!

بله عزيزم من بهشون گفتم شب بخورم خوبه گفت اگر بتوني صبح ناشتا بخوري اثرش بيشتره اين حرف براي قبل از انتقال بود البته

خداياشكرت....❤️ 
افت بتا علتش. چیه عزیزم؟

عزیزم میتونه دلایل متفاوتی باشه..... 

جنین مشکل دار باشه.... 

مشکل ایمنی انعقادی باشه که طبق تجربه بیشتر از اینا بوده.... 

میتونه دلایل دیگه ای هم باشه که نمیدونیم..... 

عزیزم انشالله که خیره اما کلا با دو روز قطع کردنم قرار نیست پریود بشی....  یه کم منتظر بمون خب ...

سلام حالتون خوبه

من امروز ۳۴ روز از انتقال جنینم میگذره رفتم سونو قلب ولی فقط یه ساک بهم نشون داد گفت قلب تشکیل نشده دو هفته دیگه بیا خیلی ناراحتم به نظرتون امیدی هست؟

لحظه شماری برای گرفتن دستای کوچولوت  
بله عزيزم من بهشون گفتم شب بخورم خوبه گفت اگر بتوني صبح ناشتا بخوري اثرش بيشتره اين حرف براي قبل از ...

جالبه ولی دکتر من تاکید داشت حتما با شکم پر بخور برای معده خالی خوب نیست..... 

توکل به خدا طبق دستور دکترت پیش برو. 

حالا اگه دیدی معدت اذیت میشه به دکترت اطلاع بده.... 

سلام حالتون خوبه من امروز ۳۴ روز از انتقال جنینم میگذره رفتم سونو قلب ولی فقط یه ساک بهم نشون داد گ ...

عزیزم قلب تشکیل نشده جمله درستی نیست.... 

باید میگفت ضربان قلب دیده نمیشه...

عزیزم خوب مجدد بری سونو انشالله ضربان رو میبینه.... 

سونو واژینال بود یا شکمی؟

عزیزم قلب تشکیل نشده جمله درستی نیست....  باید میگفت ضربان قلب دیده نمیشه... عزیزم خوب مجدد ب ...

واژینال بود

ببخشید میشه جواب سونو رو بفرستم میتونید بخونید که چی نوشته

لحظه شماری برای گرفتن دستای کوچولوت  
عزیزم میتونه دلایل متفاوتی باشه.....  جنین مشکل دار باشه....  مشکل ایمنی انعقادی باشه که ...

خیلی ممنونم از راهنماییت عزیزدلم❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰