2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044541 بازدید | 684395 پست

سلام خانمها 

من هفته شش بارداری ام 

امروز ساعت ۱۱ رفتم سونو گفت ضربان قلب داره ساک و کیسه زرد دیدم بعد یهو از ساعت ۱۲ خونریزی کردم و ازم یه لخته خونه دفع شد اونم خونریزی قرمز روشن

یعنی به این سرعت اونم بدون درد جنین سقط میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستای گلم ...سال نو همگیتون مبارک باشه ....من متاسفانه انتقال اولم منفی شد ....دومین پر ...

سلام عزيزم سال نو مبارك😍 انشاالله ايندفعه مثبت ميشي🌷 والا من اينسري دكترم گفت از روز پنجم پريودم شروع كردم، سري پيش هم بهم داد، ولي من موافق سرخود دارو خوردن نيستم عزيزم. معمولا بعد از دوتا پريود داروهاي انتقال رو شروع ميكنن

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
کلینیک ناباروری امید دروازه ی شمیران پیش دکتر اشرف ال یاسین

من بدترین خاطره ی زندگیمو از اونجا دارم. شوهرم آزمایش داد. ما میدونستیم شرایط شوهرم خوب نیست. حالا نوبت سونو داشت بعدش. جنین شناسش هی گفت بیاین میخوام حرف بزنم. رفتیم اونجا یکساعت داشت در مورد ویلاش با تلفن حرف میزد. تلفنش که تموم شد گفت خب شما باید جنین اهدایی بگیرین. بهتون نامه میدم برین دادگاه بهتون جنین بدم. فک کن... یهو بدون هیچ مقدمه ای. من گفتم شوهرم باید درمان بشه. واریکوسل دو طرفه داشت. نه قرصی و نه رژیمی همینجور یهویی میگه بیا بهت جنین بدم. الان بعد یکسال مراقبت خداروشکر خودمون جنین داریم واسه انتقال ممکنه خدا بخواد بشه و ممکن هم هست نشه و اسپرم اهدایی بگیریم یا حتی جنین ولی اینکه بدون هیچ مقدمه به یه زوج اینجوری میگن خیلی بده. اینا اصلا هیچ درکی از روانشناسی ناباروری ندارن خیر سرشون

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام خوبی لیلاجون   @bopo   شماخوبی عزیزم نینی خوبه ...من رفتم سونو خداروشکر جوجه یکم وز ...

سلام عزیزم . خداروشکر نی نی تپل شده 😍 دکتر من برام سونو ننوشته ولی خیلی دلم میخواد برم ببینم وزنش چقدر شده . فردا نوبت ویزیت دارم ببینم خودش سونو میکنه یا نه اگر نکرد میرم بیرون انجام میدم . فکر کنم ملاک سونو ان تی هست نازنین جون و حداقل ۴ هفته دیگه فرصت داری نگران نباش میره بالای ۳ کیلو

کلینیک ناباروری امید دروازه ی شمیران پیش دکتر اشرف ال یاسین

مرسی عزیزم. اگه میخوای مام و ابن سینا و رویان برو من دکتر خودم بهم ابن سینا و رویان رو معرفی کرد ولی گفت ابن سینا بهتره گرچه خیلیا رویان مامان شدن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
حالا از فردا تا قبل پانکچرم میخوام برم پیاده روی. البته یه مدت انجام میدادم شام نمیخوردم یا کم میخور ...

برا وزن کم کردن مخصوصا شکم بهتره ناهار کم یا حذف بشه نه شام. کلا تو سبک زندگی اسلامی هم ناهار یا نیس یا بی اهمیته

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
به سلامت كي بايد پريود بشين؟ جنين فريز بود ديكه ؟ من ال دي ميخورم اولين بريود بعد پانكجر 

من فک کنم ۹ پریود بشم که اون موقع دکترم نیست باید یه دوره دیگه صبر کنم اره جنینم فریز بود 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزیزم.مطمئنم مثبتی منم روز ۹ و ۱۰ لک قهوه ای دیدم.دو تا جنین بلاست برام انتقال دادن.بیمارستان لاله پ ...

ممنون گلم الهی نفست حقه و منم امروز دلم شاد میشه ❤

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
منم الان زنگ زدم ابن سینا که برا کلینیک آندو وقت بگیرم گفتن ۱۰ زنگ بزنم..... 

واقعا برم دوباره زنگ بزنم ببینم دکترم هست مرسی که خبر دادین 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷