2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044592 بازدید | 684400 پست
راستي سحر جون بيمارستانايي كه دكتر هست ميدوني كدوما هستن؟ چهارتا بيمارستانه من فقط عرفان و پيامبران ...

نه فدات شم منم همین دوتا که نزدیکمونه رو خبر دارم. جواب ازمایشت اومد؟

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گل من  واي سحر گلوم ميسوخت دندونام كند شده بودن اصلا يه وضعي بود خداكنه ادامه دار نباشه😢

من تا هفته ۱۳ همین وضعیتم بود هر روز صبح. اول صبح هم نمیتونستم نون خشک یا بیسکوییت بخورم تهوعم بهتر بشه چون باید قرص تیروییدم رو میخوردم بدتر میکرد تهوعم رو .اما بالا میاوردم دیگه یکم معدم آروم میگرفت و میتونستم چند لقمه بخورم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
نه فدات شم منم همین دوتا که نزدیکمونه رو خبر دارم. جواب ازمایشت اومد؟

نه والله خيلي اذيتم كردن سر اين جواب شوهرم كلي بهشون توپيد گفتن يا غروب يا فردا صبح 

خداياشكرت....❤️ 
من تا هفته ۱۳ همین وضعیتم بود هر روز صبح. اول صبح هم نمیتونستم نون خشک یا بیسکوییت بخورم تهوعم بهتر ...

وااي يا خدا اون درد و سوزش سر معده هم از اون بدتره 😢😢😢

خداياشكرت....❤️ 
نه والله خيلي اذيتم كردن سر اين جواب شوهرم كلي بهشون توپيد گفتن يا غروب يا فردا صبح 

خیلی بده که به ادم وعده امروز فردا میدن این منتظربودن ادم رو خیلی اذیت میکنه😕

من تا هفته ۱۳ همین وضعیتم بود هر روز صبح. اول صبح هم نمیتونستم نون خشک یا بیسکوییت بخورم تهوعم بهتر ...

اخ اخ واقعا ماهایی که ناشتا باید قرص بخوریم ،تهوع صبحگاهی برامون سخت تره😣

بچه ها من روز ۱۳ آزمایش دادم بتا برام ۱۳۴۶ بود زنگ زدم مرکزی که بودم گفت دیگه نمیخواد آزمایش بتا بدی ...

چقدر خوشحال شدم .. الهی مبارکت باشه

منم امروز روز 13 انتقالمه صبحی رفتم تیتر بتا دادم گفتن عصری آماده میشه

اصلا دل تو دلم نیست

راستی شما هم لک بینی داشتی ؟ من روز 10 و 11 داشتم و 12 یکم اول صبح دیدم ترشح قهوه ای بود خیلی نگرانم

میشه بگی کدوم مرکز بودی و چندتا جنین انتقال دادی ؟

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
خیلی بده که به ادم وعده امروز فردا میدن این منتظربودن ادم رو خیلی اذیت میکنه😕

انگار ميخوان هسته اتم بشكافن ٢٨ ازمايش دادم ٩ روزه يه جواب به ادم نميدن شوهرم گفت الان ميام پولمو پس ميگيرم😂😂سريع وصل كردن به اتاق پزشك😏😏اونم گفت همه امادست فقط يدونه ميمونه براي يازدهم😐

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم وقتی خشک شد پر رنگ نشد ؟بی بی چک من وقتی خشک شده هاله صورتیش قشنگ مشخص شد

نه اصلا هیچ تغییری نکرد تا یه دوساعت بعدشم هیچی. من مطمینم مامان شدی عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها من روز ۱۳ آزمایش دادم بتا برام ۱۳۴۶ بود زنگ زدم مرکزی که بودم گفت دیگه نمیخواد آزمایش بتا بدی ...

خیلی مبارکه عزیزم 😍😍😍🌹🌹🌹

دیگه مامان شدی گلم😍😍 

منم با این که بتا بالا بود دوباره رفتم که از رشدش مطمئن شم😁