2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044568 بازدید | 684399 پست
خوب اگه حس خوبی از دکترت نداری ببینی میتونی جنینات رو به مرکز دیگه انتقال بدی؟! 

سلام انا جان  سال نو مبارک من یک ماه زایمان کردم اگه بخوام دوفاستون بخورم از کی شروع کنم سابقه اندومتریوز داشتم ولاپارا نشدم  اگه نخورم بر میگرده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی از توضیحت عزیزم. الان پیام دادم به دکتر دوباره برای اینکه گفته بود چربی و شیرینی واسه انزیمها ن ...

حس ميكنم خيلي داره سخت ميگيره😢خيلي از دكترا اهميت نميدن به اون موضوع اين نميدونم چرا به كبد گير داده مردم شانس دارن ما دوتا هم شانس داريم😂😂

خداياشكرت....❤️ 
خوب اگه حس خوبی از دکترت نداری ببینی میتونی جنینات رو به مرکز دیگه انتقال بدی؟! 

انا جان دخترم کولیکی شدید دکتر ۴ تا قطره وشربت داده به نظرت ضرر نداره ایا باید رژیم غذایی تا اخر بگیرم اخه دچار کمبود میشم اب جوش نباتم میدم بد نیست در حد ۶۰میلی؟الان یک ماهشه

حس ميكنم خيلي داره سخت ميگيره😢خيلي از دكترا اهميت نميدن به اون موضوع اين نميدونم چرا به كبد گير داد ...

خودم کم استرس دارم دکترم استرسمو بیشتر کرد. دیشب انقدر بد خواب بودم که همش خواب بد دیدم🥴🥴

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
خودم کم استرس دارم دکترم استرسمو بیشتر کرد. دیشب انقدر بد خواب بودم که همش خواب بد دیدم🥴🥴

من ديشب حدود ٥ خوابيدم چند شبه نميتونم راحت بخوابم😞😞دكتر ازمايش منو ببينه فكر كنم فرار كنه☹️😂

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم آمپولهای تحریک تخمدان شروع شدن تو ورزش احتیاط کن....  پیاده روی سبک خوبه اما کلا به شکمت ...

وقتی که آمپولا رو شروع کردم دیگه انجام نمیدم مرسی عزیزم که گفتی ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خیلی ممنون زینب جون عزیزم بیمارستان جواب نداد گفتم اول ازدوستایی که  سن بارداریشون بامن یکی هست ...

نازنین جون یادمه تو مطب یه خانمی فقط یکی از دستهاش  ورم ودرد داشت پنج ماهش بود براش ازمایش نوشت  برامن روز ی که فشارم بالابود دوروز بعد برای بستری موقع سز ارین تازه ازمایش دفع پروتین چک شد فهمیدن دفع دارم بهر حال مراقب باش

من ديشب حدود ٥ خوابيدم چند شبه نميتونم راحت بخوابم😞😞دكتر ازمايش منو ببينه فكر كنم فرار كنه☹️😂

نه بابا انشالله همه اش تو رنج نرماله عزیزم. نگران نباش

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️

سلام به همه دوستای گلم ...سال نو همگیتون مبارک باشه ....من متاسفانه انتقال اولم منفی شد ....دومین پریودی بعد از انتقالم شروع شده .....به نظرتون ال دی بخورم؟چون مراکز تعطیلن نمیتونم برم از دکترم بپرسم ...معمولا سومین پریودی داروهای انتقال شروع میشه؟یا یه ماه دیگه صبر کنم؟

@تورک_آنا   @pishool   @زینبی_بابا   @چیکا    

سلام خوبی لیلاجون   @bopo   شماخوبی عزیزم نینی خوبه ...من رفتم سونو خداروشکر جوجه یکم وز ...

سلام نازنین جون خوبی عزیزم؟ اتفاقا میخواستم بپرسم ازت. خدارو شکر که خوب بوده. منم صبح ساعت 9 سونو بودم، چهار پنج روز از هفته ان تی وزنش انگار عقبتره. حدودا 2600 بود، اما متاسفانه پزشکی که همیشه پیشش سونو میکردم نبود یه دکتر دیگه بود، که انگار خیلی تخصص سونوگرافی نداشت، یه کم گیج میزد راستش. کلی کلی سفارش  به خوردن پروتئین کرد دوباره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم