2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست
[QUOTE=182817367]ای جانم ایشالا تهوع از کی شروع میشه؟[/QUOTE آدما فرق دارن ولی من از اول هفته ۶ شرو ...

نتم ضعیفه هر کاری میکنم نمیادعزیزم من روز پنجشنبه عصر انتقال دادم امروز میشه ۹ روز ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نتم ضعیفه هر کاری میکنم نمیادعزیزم من روز پنجشنبه عصر انتقال دادم امروز میشه ۹ روز ؟

سایت خرابه باید بری لینک کپی کنی 🤦‍♀️ ربطی به نت نداره 

اره عزیزم تازه امروز میشه روزه ۹ انتقال 🥰

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
من باید پریود بشم برم تو سیکل انتقال ولی چون الان مراکز بسته هست مجبورم یه ماه دیگه هم صبر کنم احتما ...

سلام،گلم شما کدوم مرکز میری؟

نمیدونی رویان بازه یا نه؟

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
سلام،گلم شما کدوم مرکز میری؟ نمیدونی رویان بازه یا نه؟

من ابن سینا میرم گفتن تا چهاردهم نیستن ولی رویان رو نمی دونم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
مارك مديكور بگير بزن

این هموقع موقع که زدم یه هاله خیلی کمرنگی انداخت زیر نور مشخص بود اان که خشک شد با چشم قشنگ مشخص .میخوام دیگه برم ازمایش امروز روز ۹ چهارشنبه به امید خدا میرم ازمایش .فقط زیر دلم میگیره و ول میکنه دردشم در حد ۳۰ ثانیه موعد پریودیم رد شده 

فرستادم دوربین گوشیم خرابع یه هاله صورتی  خیلی خیلی کمرنگ تو عکس مشخص نیس

متاسفانه عکست خیلی با کیفیت نیست 😶

ولی اگه هاله داره خیلی احتمال داره که نی نی به دلت چسبیده باشه ، ولی چاره ای نیست باید صبر 🤕

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
متاسفانه عکست خیلی با کیفیت نیست 😶 ولی اگه هاله داره خیلی احتمال داره که نی نی به دلت چسبیده باشه ...

من امروز صبح گلاب به روت خيلي اسيد معده بالا اوردم دندونام كند شدن😭😭😭

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها من روز ۱۳ آزمایش دادم بتا برام ۱۳۴۶ بود زنگ زدم مرکزی که بودم گفت دیگه نمیخواد آزمایش بتا بدی.اما نمیدونم چرا همش استرس دارم.به نظرتون خودم برم یه آزمایش بدم؟

چیکار جون بعد از تعطیلات که میخوای بدی سونو میشی چند هفته؟از اول انتقالت چند روز میگذره؟برای ساک میری یا برای قلب؟

متاسفانه عکست خیلی با کیفیت نیست 😶 ولی اگه هاله داره خیلی احتمال داره که نی نی به دلت چسبیده باشه ...

اره دوربین گوشیم خراب با چشم هاله صورتیش قشنگ پیدا توکل بخدا ۵سال صبر کردم ۴ روزم روش هنوز خیلی زوده