2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044588 بازدید | 684400 پست
بچه ها من روز ۱۳ آزمایش دادم بتا برام ۱۳۴۶ بود زنگ زدم مرکزی که بودم گفت دیگه نمیخواد آزمایش بتا بدی ...

مباركه عزيزدلم الانم بري ساك بارداريتو ميبيني

من طبق حساب دكترم اون روز ميشم ٦ هفته و ٢ روز 

من ١٤ اسفند انتقال دادم. سونو قلب ميرم گلي ساكشو ٣ هفته و ٦ روز ديدم

خداياشكرت....❤️ 
مبارک باشه عزیزم قبلش بی بی چک زدی؟

حقیقتش آلوچه جون من خودم اصلا موافق بی بی نیستم.اینقدر منفیش رو دیده بودم که میگفتم بی بی مثبت وجود نداره.این سری اصلا نمیخواستم بی بی بزنم.ولی روز انتقال با دو خانم همونجا آشنا شدم.کلا این چند روز رو با هم در ارتباط بودیم.اونا مرتب هر روز میزدن ولی من نه .اینقدر اصرار کردن تا روز ۱۲ رفتم گرفتم زدم و خدا رو شکر مثبت بود .و فرداش هم رفتم آز دادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز صبح گلاب به روت خيلي اسيد معده بالا اوردم دندونام كند شدن😭😭😭

منم همینم خواهر ، دیشب تا ۲ شب حالم بد بود .. صبح هم از ۶ صبح ... بعد به خاطر لکه بینی استراحتم ولی وقتی حالت تهوع دارم نمیشه ، نمیدونم چکار کنم 😑 ولی چاره ای نیست باید صبر کنیم . ببین ویتامین ب۶ بگیر بخور خیلی تاثیر داره 

بیستکوییت یا نون جو قبل از بلند شدن از رخت خواب بخور ، بعد خیلی آروم از رخت خواب بلند شو 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
منم همینم خواهر ، دیشب تا ۲ شب حالم بد بود .. صبح هم از ۶ صبح ... بعد به خاطر لکه بینی استراحتم ولی ...

خدا كمكمون كنه تو بيشتر مواظب باش اصلا زور نزن به خودت فشار نيار موقع بالا اوردن. انشالله امروز قلب خوشگلشو ميبيني😍😍😍😍😍😍😍مارو بي خبر نذاريا

خداياشكرت....❤️ 
بچه ها من روز ۱۳ آزمایش دادم بتا برام ۱۳۴۶ بود زنگ زدم مرکزی که بودم گفت دیگه نمیخواد آزمایش بتا بدی ...

مبااارک باشه عززیزم 🥰🥰 ۸ ماه بارداری خوبی داشته باشی گلم 🥰🥰 بتا خوبه دیگه عزیزم نیازی نیست بری دوباره بتا بدی دیگه ، نگران نباش خداروشکر دیگه مامان شدی برو عشق کن با بارداریت🙃🙃

مباركه عزيزدلم الانم بري ساك بارداريتو ميبيني من طبق حساب دكترم اون روز ميشم ٦ هفته و ٢ روز  ...

چیکا جونم الهی به دل خوش بری و بیای و خبر خوشحالی بدی برام.من ۲۳ اسفند انتقال دادم.روزی که رفتم آز دادم دکتر نبود اما یه ماما گفت الان ۴ هفته کامل شدی.زنگ زدم امروز مطب گفت ۱۰ روز دیگه بیا برای سونو؟حالا به نظرت قلبش هم معلوم میشه؟

یعنی روز چند انتقال ساک رو دیدی؟بتا برات چند بود؟

خدا كمكمون كنه تو بيشتر مواظب باش اصلا زور نزن به خودت فشار نيار موقع بالا اوردن. انشالله امروز قلب ...

والا اصلا نمیزاره به چیزی فکر کنم 😂😂 

به نظرت ۶ هفته طبق تاریخ پریود تموم شده قلبش الان میزنه ؟ فکر کنم زوده ، فعلا برم ساک بارداری ببینم احتمالا دکترم میگه هفته دیگه دوباره برم سونوگرافی برای قلب 

مبااارک باشه عززیزم 🥰🥰 ۸ ماه بارداری خوبی داشته باشی گلم 🥰🥰 بتا خوبه دیگه عزیزم نیازی نیست بری د ...

قربونت برم عزیزم.انشاالله برای تو هم همینطور باشه گلی.راستی شما بودی دنبال شیاف خارجی می گشتی؟من جواب دادم .اگه تهرانی تو کارگر شمالی دارن .من آقام برام گرفته بود

چیکا جونم الهی به دل خوش بری و بیای و خبر خوشحالی بدی برام.من ۲۳ اسفند انتقال دادم.روزی که رفتم آز د ...

فداتشم عزيزم ببين اگر به حساب دكتر من باشه روز ١٤ انتقال ٤ هفتت كامل ميشه براي قلب الان زوده بايد يك ماه از انتقال بگذره . من روز ١٣ ساكو ديدم بتا روز ١٣ عددش ٩٧٢ بود عزيزم 

خداياشكرت....❤️ 
والا اصلا نمیزاره به چیزی فکر کنم 😂😂  به نظرت ۶ هفته طبق تاریخ پریود تموم شده قلبش الان میزن ...

انتقالت چه تاريخي بود؟ اگر يك ماه گذشته زمان خوبيه معمولا قلب ديده ميشه اگرم نشد استرس نبايد بگيري چون تا هفته هشت الي ٩ جا داره تشكيل بشه ولي من ميگم ميبيني قلب كوچولوشو😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
من باید پریود بشم برم تو سیکل انتقال ولی چون الان مراکز بسته هست مجبورم یه ماه دیگه هم صبر کنم احتما ...

به سلامت كي بايد پريود بشين؟ جنين فريز بود ديكه ؟ من ال دي ميخورم اولين بريود بعد پانكجر