2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044711 بازدید | 684405 پست
فرتيل سي ام شهريور بسته اي ٣٨٥ هزار تومن بود با دلار ٢٥ تومني نمي دونم الان چرا اينقدر گرون شده تو ا ...

واقعا دلار ثابت هم باشه باز قیمت ها میره بالا 😐

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین من صبح بی بی گذاشتم اصلا نه هاله ای نه خطی نه چیزی یعنی هر چی گشتم یه حاله تو رویام پیدا کنم ند ...

عزیزم وقتی خشک شد پر رنگ نشد ؟بی بی چک من وقتی خشک شده هاله صورتیش قشنگ مشخص شد

کی میری سونو  بسلامتی ؟

امروز باید برم گلی ،😍😍 

ببین انقدر دیشب حالم بد بود تا صبح دم در دستشویی بودم از حات تهوع 🤕🤕🤕 

خدا نصیب همه منتظرای گروه کنه از این بی خوابیا 🤲😂

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
[QUOTE=182774277]سلام گلم.تهران تو خیابون کارگر شمالی دارن دارو خونه ها[/QUOTE من آقام چند تا ایران ...

ببین من فکر میکنم لکه بینی که دارم به خاطر حساسیت به پروژسترون ، میخوام خارجی پیدا ‌کنم ببینم تاثیر داره یا نه ؟ وگرنه فکر نکنم فرقی داشته باشه 🥰 مررسی که آدرس دادی عزیزم 

من که یکهفته ی اول شیاف سیکلوژست از قبل  داشتم استفاده کردم تموم شد و دیگه شیاف فرتیژست استفاده ...

ببین من به خاطر لکه بینی میگم شاید خارجی بزارم لکه بینی قطع بشه ، وگرنه همه دارن استفاده میکنن ، فکر نکنم خیلی فرقی داشته باشه❤

نگران نباش عزیزم شما که دیگه هم ساک رو دیدی و هم آزمایش مجدد دادی و بتات خیلی بالارفته بود 😍😍 دیگ ...

من هنوز سونو نرفتم جیگر تازه امروز دارم میرم ببیتم چه خبره ، دل تو دلم نیست 😣 

ولی مرررسی بابت این انرژی مثبتت عشقم😘😘😘😍😍🥰😍 ولی به امید خدا انشالله که همه چیز خوبه 🌹

عزیزم بی بی چکم اخر شب پر رنگ تر شد رفتم نگاش کردم مارک رودس نمیدونم چون خشک شد اینجوری شده؟

نه خراب نمیشه که ... خب عکسشو بزار دختر تا بهت بگم 😉 اگه پرنگ شده که انشالله که مامان شدی 😍😍😍😍 امید داشته باش 

[QUOTE=182817367]ای جانم ایشالا تهوع از کی شروع میشه؟[/QUOTE

آدما فرق دارن ولی من از اول هفته ۶ شروع شده ولی الان خیلی زیاد شده ، خیلی سخته خدایش 😂😂

شما كي انتقالتون ؟

من باید پریود بشم برم تو سیکل انتقال ولی چون الان مراکز بسته هست مجبورم یه ماه دیگه هم صبر کنم احتمالا اخرای اردیبهشت یا اوایل خرداد میشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷