2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
خانما کسی بیداره میگم امروز روز ده بود یه دوساعتی هست کمر درد گرفتم به نظرتون واسه چیه

عزیزم اصلا مهم نیست هرکسی یکجوره بعضیها علامت دارند و بعضیها ندارند همه ی اینا هم به خاطر داروهای هورمونی هستش

به خودت استرس نده  

فقط زیاد استراحت دائم نباش و کمی پیاده روی تو خونه داشته باش

ای خدا کمکم کن از ای استرس خلاص بشم یادم رفت زندگی کردن چطوریه ای انتقال تمام زندگیمو ازم گرفت دیگع ...

كسي هست تو اين دنيا شب بدون نگراني سر رو بالشت بذاره؟ من اينقدر استرس ازمايش فردامو دارم درد بدي زير شكمم ميپيچه هميشه موقع استرس اين دردو دارم خدا كمكمون كنه واقعا

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره يه داروخونه رفتم ٦٠ تا دونه داشت كرفتم رويال ژلي هم كرفتم پياده روي هم ميكنم خدا كنه  انتقا ...

عزیزم فرتیل سی ام رو چند گرفتی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
فردا آزمایش چی داری چیکا جون؟ مگه ۱۴ فروردین نمیری برای سونوی قلب؟

يه چكاپ كلي دكتر نوشته عزيزدلم جوابش فردا مياد برام دعا كن. اره گلم ١٤ ميرم سونو به اميدخدا

اصلا خواب به چشمم نمياد

خداياشكرت....❤️ 
يه چكاپ كلي دكتر نوشته عزيزدلم جوابش فردا مياد برام دعا كن. اره گلم ١٤ ميرم سونو به اميدخدا اصلا ...

اصلا نگران نباش چیکا جون  ان شاءالله همه چی عالیه 😍😍  

فقط به نی نی های نازت فکر کن 😍😍😍

منتظر خبرای خوبت هستم عزیزم😍😍

نگران نباش عزیزم شما که دیگه هم ساک رو دیدی و هم آزمایش مجدد دادی و بتات خیلی بالارفته بود 😍😍 دیگ ...

قربونت برم مهربون زنده باشي😘❤️

پست اخري كه برام گذاشتي ريپلاي نشد عزيزم❤️

خداياشكرت....❤️