2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044580 بازدید | 684400 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لعنت به این اضافه وزن منم تو عید میترسم زیاد کنم فقط استرس اینو دارم هیچی رو با دل سیر نمیخورم

سلام عزيزم شما براي انتقال قبليت پياده روي  زياد ميكردي؟ مبگن پياده روي وروزي ٨ يا٩ ليوان اب خوردن تاثير داره تو مثبت شدن 

عزیزم خدارو شکر با وجود همه سختی خدا هواتو داشته و انشالله همین دردونت 120 سال صحیح و سالم و شاد باش ...

ممنونم آنای عزیزم...واقعا فقط خدای بزرگ با معجزش بچمو برام نگه داشت

انشاالله خدا کوچولو های شما رو هم زیر سایه شما و پدرشون حفظ کنه و سلامت باشن🙏🙏

ممنونم آنای عزیزم...واقعا فقط خدای بزرگ با معجزش بچمو برام نگه داشت انشاالله خدا کوچولو های شما رو ...

فدات..... 

ممنون..... 

خدا همه بچه ها و برا پدر مادراشون حفظ کنه و زیر سایه بابا مامانشون بزرگ بشن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای مرسی دستت درد نکنه از دکتر می پرسم حتما 😘

عزیزم مطمئن نیستم اما فکر کنم آویشن برا بارداری خوب نباشه بازم از دکترت بپرس..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببینین دوستای عزیزم.....  به خدا استرس خوب نیست.....  میدونم هیچ وقت استرس صفر نمیشه خوا ...

سلام انا جون من يه جنين پسر دارم وتعيين جنسيت بودم ، تو اين تاپيك بودن كسايي كه با انتقال يه جنين باردار شدن ؟جون همه دو يا سه جنين انتقال  ميدن 

انشالله عزیزم . راستی فرتیل سی ام میگن خیلی خوبه . گرفتی ؟

اره يه داروخونه رفتم ٦٠ تا دونه داشت كرفتم رويال ژلي هم كرفتم پياده روي هم ميكنم خدا كنه  انتقالم مثبت بشه جون ديگه نميتونم اي وي اف كنم هزينه اش رو ندارم ديكه

اره يه داروخونه رفتم ٦٠ تا دونه داشت كرفتم رويال ژلي هم كرفتم پياده روي هم ميكنم خدا كنه  انتقا ...

انشالله عزیزم . واقعا هزینش زیاده . میگم همسرت قبل پانکچر شما ، داروی تقویتی استفاده نکرد ؟ آخه میگن سه ماه قبل زینک و ویتامین سی و الکارنیتین و ... تاثیر داره 

خدای من خدای معجزه هاست .