2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044588 بازدید | 684400 پست
از دیروز استرس گرفتم با این بی بی چک اعصابم خراب شد دکتر گفت روز ۱۶ ازمایش بده خیلی عجول شدم 

من دارم دقيقا دقت ميكنم از روز اول همينطور استرس داري قبل از انتقال هم همينطور استرس بعدش هم همينطور. اخه دختر من اينجوري كه به ني ني داخل شكمتم اسيب ميزني تا اخر بارداري هزارجور مشكل و گرفتاري براي ماهايي كه اي وي اف كرديم ممكنه پيش بياد تو اگر بخواي اينجوري پيش بري هم خودت هم بچت دچار كلي مشكلات ميشيد كه. من براي خودت ميگم فداتشم و كاملا نگرانيتو درك ميكنم اما اينجوري خودت داغون ميشي حالا كه ديگه بي بي رو زدي حرص خوردن نداره بازم صبركن ماها اينهمه سال صبوري كرديم اين چندروزم روش. اينقدر خودتو اذيت نكن به چيزاي خوب و مثبت فكر كن بجاش قران بخون دعا بخون صلوات بفرست براي خودت نذر و نياز كن بذار ارامش بگيري.❤️❤️اينارو خواهرانه گفتم بهت گلم من براي خودت نگرانم واقعا.

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دارم دقيقا دقت ميكنم از روز اول همينطور استرس داري قبل از انتقال هم همينطور استرس بعدش هم همينطور ...

ممنون عزیزم اره متاسفانه استرس دارم تو این روزا چند روز اول خیلی خوب بودم  این اخراش ...توکل بخدا 

ممنون عزیزم اره متاسفانه استرس دارم تو این روزا چند روز اول خیلی خوب بودم  این اخراش ...توکل بخ ...

بقول انا جون ماهيتابه انا رو احتياج داري فكر كنم😡اروم باش ذكر بگو

خداياشكرت....❤️ 

ببینین دوستای عزیزم..... 

به خدا استرس خوب نیست..... 

میدونم هیچ وقت استرس صفر نمیشه خواه ناخواه تو کل زندگیمون استرس رو داریم اما خواهشا دیگه دزشو با چیزای بی اهمیت بیشترش نکنین..... 

دور از جون بچه هاتون بعدا میزنین تو سرتون که کاش آنقدر الکی استرس نمی‌کشیدم..... 

خیلی از بچه هایی که بیشفعالن یکی از دلایلش همین استرس‌های بیش از حده..... 

حالا نمیخوام بگم با هر استرسی بچه بیش فعال میشه نه..... 

اما اگه الکی الکی سر هیچی همش استرس بکشیم کتکتشو یه عمر هم خودمون همه بچه هامون مجبورن تحمل کنن.... 

شاید به نظرتون بیاد خوب آنا خیالش راحته دو تا بچه داره نفسش از جای گرم میاد.... 

نه به خدا..... 

منم این راه‌ها و رفتم سختیاشو کم و زیاد کشیدم..... 

زندگی تو هر مرحله سختی‌های خودشو داره..... 

خواهشا نذارین هر چیزی بشه سوهان روحتون..... 

به خدا یه جایی میرسه دیگه آستانه تحملتون صفر میشه و به کوچکترین لرزی داغون میشین..... 

ماها باید تمرین صبوری کنیم..... 

تا بتونیم بچه های صبور به بار بیاریم..... 

وگرنه شک نکنین نسل بعد خودمونم عصبی و استرسی خواهد بود... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بعد ظهر ساعت ۷

عززیزم بیبی چک نباید میزدی ، حالا که میخوای استفاده هم کنی باید با ادرار اول صبح باشه ،🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️چرا بعداظهر زدی ؟  انشالله که مثبت هستی گلم 🤲🤲🤲🤲

نگران نباش 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عززیزم بیبی چک نباید میزدی ، حالا که میخوای استفاده هم کنی باید با ادرار اول صبح باشه ،🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍ ...

عجله کردم متاسفانه الان نگاه کردم هاله محوی داره توکلم بخداس عیدیم از حضرت مهدی میخوام 

خیلی کمرنگه محو گوشیمم دوربینش داغونه 

ببین من صبح بی بی گذاشتم اصلا نه هاله ای نه خطی نه چیزی یعنی هر چی گشتم یه حاله تو رویام پیدا کنم ندیدم پس اگه حاله دیدی مطمین باش بارداری 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤