2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044599 بازدید | 684400 پست
خودت چيكار كردي ؟ ابن سينا ميري ديكه؟

اره عزیزم . بعد تعطیلات برم ببینم خدا چی میخواد . همسرم داره دارو استفاده میکنه.  دوباره آزمایش بده ببینم‌خوب شده . البته میگن مورفولوژی خوب نشه میکرو انجام میدن 

خدای من خدای معجزه هاست . 
انشالله عزیزم . واقعا هزینش زیاده . میگم همسرت قبل پانکچر شما ، داروی تقویتی استفاده نکرد ؟ آخه میگن ...

١ سال هم  مصرف كرد كيفيت اسپرم خوب بود y ها ربطي به تعدا دوكيفيت اسپرم ندارن شانسيه ، من خودم همش افسوس ميخورم كاش تقويتي ميخوردم اوابوست و اين مكمل ها،الان تو همين تا پيك يكي تعيين جنسيت بوده ٥ جنين براش كلا تشكيل شد ٣ دختر و دوپسر وبا اولين انتقال مثبت شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجله کردم متاسفانه الان نگاه کردم هاله محوی داره توکلم بخداس عیدیم از حضرت مهدی میخوام 

اگه هاله داره پس بارداری به امید خدا ... 

به جااااان خودم انقدر دعاات کردم که نگوووو 

فقط جان من ریلکس باش 😍😍😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
اگه هاله داره پس بارداری به امید خدا ...  به جااااان خودم انقدر دعاات کردم که نگوووو  فق ...

فداتشم عزیزم هالش خیلی محو سپردم بخدا ..من پنجشنبه عصر انتقال دادم امروز شد روز ۸ خیلی عجله کردم 

نازیلا جان خوبی ؟ چند روزه نبودم . خبر ازتون ندارم . رفتی سونو  ؟

مررررسی عزیزم که حالمو میپرسی 😍😍😍😘 

نه والا خوب نیستم ، خونریزی دارم نمیدونم چکار کنم ، فقط هم خوابیدم ، کافیه تو خونه یکم راه برم دوباره شروع میشه 😑😑😑 حالا حالت تهوع هم بهش اضافه شده ، یکسره تو دستشویی هستم 

گلاب بروت به خدا ... ببخشید انقدر واضح توضیح دادم 🥴🥴🥴

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم