2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044527 بازدید | 684391 پست
سلام.من خیلی غصه دارممممم.یکی از دوستام الان گفت رحمت شاید بچه رو نمیگیره رحم اجاره بگیر.نکنه واقعا ...

عزیزم چرا الکی داری خودتو ناراحت میکنی . منم همکارام زیاد بهم میگفتن این حرف رو چون از مشکلمون اطلاع داشتن خیلی این حرف رو میزدن اما من یکبار نشد اهمیت بدم. بابا کسایی بودن بعد از دوازده بار انتقال باردار شدن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا من فاکتور mthfr مشکل داشت . یسری فاکتور دیگه هم هست اما اسمشون رو نمیدونم

سلام گلم . منم یه مقدار پرخون شدم جدیدا. به نظرت یه آزمایش غلظت خون بدم؟ به دکتر بگم برام چی بنویسه. یه دفعه اینو و ایمنی رو انجام بدم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام  تورک  انا جون عزیزم من روز هشتم انتقال بی بی زدم مثبت شد اونم نه یکی سه تا ولی مارک ...

وقت ازمايش ١٤روز بعد از انتقاله ،چرا زودتر ميرين و استرس ميگيرين به بچه ضرر داره،از ١٤روز خودتون لذت ببرين،اگه زودتر ميخواست مثبت بشه دكتر ها بهترميدونن ،ميگفتن زود برين ،لطفا و خواهشا داروهاتو زودتر  قطع نكن اصلا هيچي معلوم نيست

سلام.من خیلی غصه دارممممم.یکی از دوستام الان گفت رحمت شاید بچه رو نمیگیره رحم اجاره بگیر.نکنه واقعا ...

سلام عزیزم . دوستت پزشکه که این حرف و زد ؟ تخصصی در این زمینه داره ؟ نباید به آدم هایی که دانشی ندارن اجازه اظهار نظر بدی و با نظرهای پوچشون ذهن و روانتو بهم بریزن . این دیگه دست خودته اینکه محکم بایستی جلوی همه یا سکوت کنی و هرکی نظر بده . اینا یه چیزی میشنون و فقط انتقال میدن دریغ از اینکه ذره ای فکر نمیکنن با انتقال حرفهای بی پایه و اساسشون چه ضربه ای به طرف مقابل میزنن . من خودم تو تمام این سالهایی که دنبال درمان بودم به کسی نه اجازه دادم صحبت کنه نه حرفی بزنه نه سوالی بپرسه جز یک نفر که چون رشته اش و شغلش مرتبط بود و علم و دانشش رو داشت و خیلی هم کمکم کرد 

سلام بچه ها کمک کنید منو.

هفته هفتم بارداری هستم روزی ۴تا استرادیول.۳تا دوفاستون.یکی آ اس آ.یکی فولیک اسید.و روزی یک امپدل انوکسا میزنم.

میخوام از اونایی که تجربه دارن بپرسم که از کی دز داروها براتون کم کردن تا هفته چندم هرکدوم رو خوردید؟

دقیق بگید توروخدا

سلام صبح بخیر بچه ها خوبین? وای من دیوانه شدم چیکارکنم؟ وزنم شد80صبح دیدم وایییی وای بزنم خودمو بکشم ...

لعنت به این اضافه وزن منم تو عید میترسم زیاد کنم فقط استرس اینو دارم هیچی رو با دل سیر نمیخورم

سلام صبح بخیر بچه ها خوبین? وای من دیوانه شدم چیکارکنم؟ وزنم شد80صبح دیدم وایییی وای بزنم خودمو بکشم ...

در عوض ناراحتی منو لاغر میکنه. الان تا خرخره هم غذاهای مقوی مخورم بازم لاغر میشم. میگفتن داروهای پانکچر چاق میکنه نمیدونم‌ چرا منو نکرد با اینکه ژنتیکی هم تپل مپل هستن خانوادمون. تیروئیدم هم طبیعیه. لاغری بد نیست واسه انتقال؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
در عوض ناراحتی منو لاغر میکنه. الان تا خرخره هم غذاهای مقوی مخورم بازم لاغر میشم. میگفتن داروهای پان ...

نه عزیزم لاغری خیلی خوبه حالشوببر من کم مونده خودمو بکشم ازبس معده ام گشادرفته. خداکنه این یک ماهه بتونم کمی پایین بیارم قبلا اینجورنبودما داروها به کل به هم ریخت. من تیروییدمم بدبختی کم کاره دیگه اونیکه اضافه میشه پایین نمیره