2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست
سلام گلم ممنوووون 💋 من بارداری دوم رو طبیعی باردار شدم عزیزم  ولی اصلا کسی نمیفهمه  شم ...

خیلی ممنون که پاسخ دادی گلم خدا نگهداره بچه هات باشه

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فداتشم لیلاجون رفتم درمانگاه فشارمو چک کردم ۱۰رو ۷بود دیگه بیمارستان نرفتم ورم دستم کمترشده ولی درد ...

خب خدارو شکر فشارت خوبه. منم انگشتای دستم خیلی درد میکنه.صبح ها که پا میشم دست و پام خیلی ورم داره اما وقتی میگذره یواش یواش ورمش کم میشه. ایشالا که طوری نیست عزیزم و باقیش رو هم به سلامت میگذرونی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم مهم سلامتی خودت و دردونته..... تازه مگه مرخصی و استعلاجی نمیتونی بگیری؟ 

مرخصی نمیتونم بگیرم ، چون کارم حسابداریه ، هرماه باید گزارش حقوق و گزارش فصلی و... برای دارایی بفرستم ، حالا سندمالی و ... هیچی 

کسی دیگه ای توی مجموعه نمیتونه کار منو انجام بده ، دیگه باید صحبت کنم یا دورکار بشم یا به فکر یه حسابدار جدید باشن

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
بچه ها  تو ازمایشم انزیم های کبدیم بالاست. من شنیدم این خیلی خطرناکه درسته؟ دکترم گفت ده روز چ ...

عزیزم انتقال دادی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام من روز 14 انتقال با  جنین دو روزه بتام 2.3 شد.. منفی😭😭😭 دیگه هم نمیرم دکتر بنظرم همش چ ...

غصه نخور گلم

مشکلتون چیه ؟ کجا رفتی ؟

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
عزیزم من حس میکنم به خاطر کیست خودتو یه مقدار ضعیف بودن شوهرت تا حالا باردار نشدی. اهدایی چیه😑 دی ا ...

عزیزم شرایط مام مشابه شما بود من نه تنها میکروم + شد بعدش طبیعی باردار شدم..... 

مورفو صفر.... 

تحرک صفر.... 

تعداد فکر کنم بار آخر حدودای 12 اینا بود.... 

دی اف آی ۳۲.....

اصلا ناامیدی معنی نداره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام من روز 14 انتقال با  جنین دو روزه بتام 2.3 شد.. منفی😭😭😭 دیگه هم نمیرم دکتر بنظرم همش چ ...

عززیزم من واقعا متاسفم که جواب منفی شده 😔 

ولی قرار نیست نا امید بشی ، من خودم فقط دوبار لاپارسکوپی شدم ، دوبار پانکچر شدم ، ۳ با iui ۱

۱بار انتقال ivf که منفی شدم و تازه بعد اینوهمه تلاش یه آزمایش مثبت دیدم ، پس این همه خودتو آزار نده ، تو این کار باید صبر و یه کفش آهنین داشته باشی ، حتما مرکز عوض کن و یه دکتر خوب پیدا کن ، حتما موفق میشی نازنینم

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
وااای عزیزم به سلامتی 😍😍 مبارکه گلم  این کامل مثبته ، انشالله صحیح و سال بغلش بگیری مامان خا ...

قربونت عزیز دلم.انشاالله تو هم حاملگی راحتی داشته باشی.خیلی زود لکه بینی از بین بره و استرست کم بشه گلم