2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست
[QUOTE=182471823]نزدیک پریودی کلا حالت پریودی میاد سراغت نگران نباش ، مهم اینه که اگه باردار باشی در ...

من که دفعات قبل کهivf و iui کردم حتی با مصرف دارو درست وقت پریودم شدم ، ولی خیلی ها تا دارو قطع نکنن پریود نمیشن، حتی چند روز طول میکشه تا پریود بشن ...  

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
بچه ها چجوری عکسش رو بزارم اینجا براتون.وای بچه ها من اصلا باور نمیکنم بعد از این همه سال و بعد از ا ...

رو اینی ک دورش خط کشیدم بزن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ااای جااانم  مباااارکه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها  تو ازمایشم انزیم های کبدیم بالاست. من شنیدم این خیلی خطرناکه درسته؟

دکترم گفت ده روز چربی و شیرینی رو قطع کنم تا مجدد ازمایش بدم. ممکنه پایین بیاد؟😢😢

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
وایی که چه قدر سخته به خدا حسودی نیست یه حس ناشناسه که میاد سراخم الان خواهر شوهرم درد زایمان گرفته ...

سلام پروانه جون ايشاله به زودي  زود نتيجه بكيري وگل پسرت رو بغل بكيري ، راستي قرص رويال ژلي من كرفتم ٣٠ تاس وانتقالم اخر ارديبهشت از كي شروع به خوردن كنم؟بعد به چيزي راستي با همين دكتر ادامه ميدي امپول هات رو عوض نميكنه؟ چون ميگنهرچي تعداد جنين بيشتر باشه به نفع تعيين جنسيت ،تو يه تاپيكي يكي كفت پانكچر اولفقط ٥ جنين دختر برام تشكيل شده ولي پانكچر دوم ٢٠ جنين داشتم ، ميگفت پسر لانه  گزينيش سخت تره راست ميگه؟واسه قبل انتقال هر روز پياده روي داشتي ؟

رستمی چون دی اف ای ۳۶هست برام ای وی اف نمیکنه میگه فقط اهدایی  وگرنه تعداد ۸۰میلیون حرکت ۴۰ مو ...

عزیزم من حس میکنم به خاطر کیست خودتو یه مقدار ضعیف بودن شوهرت تا حالا باردار نشدی. اهدایی چیه😑 دی اف آی بالا با رژیم و مراقبت پایین میاد. الکی غصه نخور انقدر. مورفوی چهار عاااالیه‌. تعداد هشتاد میلیونه! دیگه چی میخوان اینا. اصلا توجه نکن سر راست برو تهران. ببین من شوهرم مورفو و تحرک کلا صفر!!! دی اف آی سی! تعداد زیر ده میلیون. بازم به من میگن امید هست و تلاش کنین شاید نیاز به اهدایی نشه. اونوقت شما با این شرایط عالی شوهرت میگن اهدایی 😳

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
خدايا خودت كمكمون كن تا ديوونه نشديم جوونيم هنوز😂😂😂

ما که اینجوری بچه دار میشیم ، چقدر لوس میشن اون وروجک هاییکه ما پرورش میدیم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
مرررسی عزیزم که انقدر با حوصله توضیح دادی ، ممنونم ازت ، مال من از روز ۱۶ انتقالم لکه بینی شروع شد، ...

عزیزم مهم سلامتی خودت و دردونته.....

تازه مگه مرخصی و استعلاجی نمیتونی بگیری؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قربووون دلت برم. چرا خودتو مقصر میدونی اخه عزیزم.  مساله اینه که همه چی دست ما نیس. منم سه تا ...

ننی دونم چطور میتونم باهاش کناربیام خیلی بهشون دلبسته بودم دوباره چندماه باید صبرکنم این روزا میگذره مگه اخه بخدا نمیگذره 

نه عزیزم.....  فرش بود....  من کلا جنین فریز نداشتم غیر بار آخر که شکر خدا نیاز نشد به ف ...

ممنونم گلم همش با خودم میگفتم اونایی که فرش میکنن مثبت نمیشن آخه تعداد اونایی که فرش انتقال میدن مثبت میشه خیلی کمه. خیر ببینی این تاپیک رو زدی من واقعا اینجا آرومتر میشم. ذخیرم ۲/۷ هست کیست آندومتریوز دارم گفتن نیاز به عمل نیست همسرمم ۲۸ میلیون اسپرم داره موروفو و تحرک صفر تحت نظر طرازی هستم پری بشم باید داروهای پانکچر رو شروع کنم به نظرت با این همه مشکل منم مامان میشم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤