2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044596 بازدید | 684400 پست

فک کنم نوشته جنین دو روزه؟ انقد گریه کردم😭😭😭 ای خدا انقد اذیت شو رفت و آمد و هزینه و هزار و یک مشکلات بعدش اینجوری جنین دو روزه برات بذارن.. نامردا هرچیم پرسیدم هیچ جوابی ندادن😭😭😭 انقد دلم گرفته فقط دوس دارم بمیرم😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربووونت عزیزم.  از دیشب دیگه داروهارو نخورده بودم ساعت ده کوریزان و موکولین رو خوردم . بعدش ک ...

آره گلم همونا کافیه 

گفتم بری سونو که اگر پریود شدی سیکل رو شروع کنن، ولی حالا که کرونا داری دیگه نمیخواد بری عزیزم

خیلی مراقب خودت باش عزیزم

آره گلم همونا کافیه  گفتم بری سونو که اگر پریود شدی سیکل رو شروع کنن، ولی حالا که کرونا داری د ...

اهان ممنونم. نه فک نکنم به این زودی شروع کنن. هم 14 ام باز میکنن. هم اینکه جواب آزمایشامم یکیش 22 فروردین میاد یکیش 9 اردیبهشت. فک کنم قبل اونا شروع نکنن. انقد حرص خوردم بعد فهمیدن زمان ازمایشا. اخه برا چی ال دی دادن بهم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فک کنم نوشته جنین دو روزه؟ انقد گریه کردم😭😭😭 ای خدا انقد اذیت شو رفت و آمد و هزینه و هزار و یک مش ...

ببخشید عزیزم من متوجه نشدم خطشونو. بعدم بخدا اینا همش چیزاییه ک کار جنین شناسو راحت کنه وگرنه هیچ کدوم تضمین صددرصد نیس. از کجا میدونی همین جنین دو روزه برات نمونه؟ همش فقط و فقط و فقط دست خداست. ان شاالله همین میگیره برات

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ببخشید عزیزم من متوجه نشدم خطشونو. بعدم بخدا اینا همش چیزاییه ک کار جنین شناسو راحت کنه وگرنه هیچ کد ...

نمیدونم بخدا دیگه جونی برام نمونده تموم بدنم جا آمپوله دیگه خیلی ب تنگ اومدم خدا رحم کنه منکه فقط کارم گریه س

سلام عزیزم سال نوتون مبارک باشه کنار فرشته های نازت خوبین گل پسری بزرگ شده 😍😍😍ماهک حسابی خوشحاله ...

مرسی عزیزم سال تو شمام مبارک

اره دیگه حسابی سرش گرمه یزدان م حسابی سرگرمش کرده شده عروسک این 😉😉

ای جونم وای یجوری زود میگذره خودت باور نمی کنی ایشالا بسلامت بغلش کنی 😗😗

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیز دلم. فرشته های کوچولوت خوبن؟ خوبی خودت؟ فدااات عزیزم. امیدوارم عزیزم. خیلی استرس دارم. مرس ...

مرسی عزیزم همه خوبن 

ای جون اصلا استرس نداشته باش فقط اینو بگم بخواب که بعدش خواب تعطیله 😁😁

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
دلم خیلی گرفته امروز توی مهمونی فهمیدم که یکی از فامیلا بارداره تازه ۴ سال بعد من ازدواج کرده قلبم ش ...

عزیزم ناراحت نباش. من دیروز کلا با خواهرشوهرام قطع رابطه کردم. فک کن مشکل از داداششونه خونه منو تو شیشه کردن. شوهرمم باهاشون قطع رابطه کرد. از اون طرف پدر و مادرم دوساله به خاطر ورشکستگی پدرم دارن جدا زندگی میکنن. خواهرم در شرف طلاقه. خودم با اینکه شاگرد اول دانشگام بیکار تو خونه میگردم. دیگه انقدر گاهی اوقات غصه دارم. فقط زنده ام. زنده...میدونی که ناباروری شوهرم چقدر حاده😑 در حد اسپرم اهدایی😢 بخدا امروز سر نماز انقدر خواهرشوهرامو نفرین کردم. امیدوارم خدا به دل شکسته ی من نظر کنه و انتقام منو ازشون بگیره. تو جوونی موهام سفید شده از غصه...بازم توکلم به خداست. همش نگاهم به آسمونه شاید خدا دلش به رحم بیاد

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
فک کنم نوشته جنین دو روزه؟ انقد گریه کردم😭😭😭 ای خدا انقد اذیت شو رفت و آمد و هزینه و هزار و یک مش ...

واسه منم دو روزه است. خیلی بده؟😢

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰