2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044572 بازدید | 684399 پست

دلم خیلی گرفته امروز توی مهمونی فهمیدم که یکی از فامیلا بارداره تازه ۴ سال بعد من ازدواج کرده قلبم شکسته نه اینکه چرا اون بارداره اتفاقا براشون خوشحالم ولی ناراحته خودمم چرا خدا همه بدبختیا برای من میاره من خیلی زجر کشیدم هیچ کس مثل من عذاب نکشیده اصلا دلم نمیخواد برم توی هیچ جمعی چون همه خوشحالنو من ناراحتم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دلم خیلی گرفته امروز توی مهمونی فهمیدم که یکی از فامیلا بارداره تازه ۴ سال بعد من ازدواج کرده قلبم ش ...

عزیزم خودت رو اینقدر  نارحت نکن 

ان شاءالله شما هم به زودی مامان میشی 😍😍 و این روزای سخت یادت میره گلم❤

همه ی ما در این شرایط قرار گرفتیم ،  سخته ولی باید توکل به خدا کرد و با آرامش و صبر پیش رفت 

از خدای بزرگ می خوام هرچه زودتر شما و همه مامانای منتظر نی نی های نازشون رو با شادی و سلامتی بغل بگیرن 🌹🌹🌹 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خودت رو اینقدر  نارحت نکن  ان شاءالله شما هم به زودی مامان میشی 😍😍 و این روزای سخ ...

فدات شم آره میدونم ولی دیگه طاقت ندارم دلم میخواد بمیرم به خدا تو رو خدا نگید من مادر خوبی نمیشم چون میگم میخوام بمیرم ولی طاقت ندارم حالم بده خیلییی شاید بمیرم شاید خودمو بکشم کم آوردم خستم از همه چی. الهی هیچ کس چشم انتظار نباشه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم. ممنونم که مثل همیشه با حوصله جواب میدین الهی خیر دنیا و آخرت نصیب تون بشه. فکر می کردم ...

عزیزم ممنون از دعات مهربون

اگر لکه نداری دیگه گلم فقط کافیه تماس بگیری با دکتر

ضمنا برای کرونا نمی‌فهمم چرا هنوز یه عده از همکارا آزیترو می‌نويسن، نخور عزیزم، بله آنتی بیوتیک با ال دی تداخل داره 

اما در کل برای کوید آزیترومایسین تجویزش اشتباهه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️تحت نظر باش تعداد تنفس و ضربان قلب و سچوریشن اکسیژن هم دائم چک بشه عزیزم 

درمان های سنتی اصلا نکن گلم 

ویتامین سی روزانه یک عدد 250

ویتامین D3 دوز 50 هزار یک عدد ماهی یکبار

و زینک بخور روزی یکی

مایعات زیاد و گوشت و تخم مرغ بیشتر مصرف کن، سبزیجات تازه و میوه بخور گلم، دمنوش در حد کم و متعادل مصرف کن نه زیادی از حد

فعالیت هم کم داشته باش و خوب بخواب گلم

خانومایی که انتقال مثبت داشتین چه علائمی داشتین ؟ 

هیچی عزیزم ، من علامتی نداشتم 🥰 

به علائم توجه نکن ، همش عوارض داروهاست 

من الان تو هفته ۶ هستم تازه از هفته ۵ علایم شروع شد، چندتا جنین انتقال دادی ؟ روز چندمته ؟‌

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم ممنون از دعات مهربون اگر لکه نداری دیگه گلم فقط کافیه تماس بگیری با دکتر ضمنا برای کرونا نمی ...

قربووونت عزیزم. 

از دیشب دیگه داروهارو نخورده بودم ساعت ده کوریزان و موکولین رو خوردم . بعدش که دستشویی رفتم بازم لک دیدم. نمیدونم به اینا ربط داره یا فقط هم زمانی اتفاقی بوده.

زینبی جان نگفتین سونو رو به خاطر چی برم؟ مشکلی هس ینی؟

ممنونم بابت همه توصیه ها. اتفاقا زینک هم دارم تو خونه.

فقط ویتامین دی سه هزار داده دکتر روزی یکی. همین کافیه یا اونی که گفتین رو بگیرم؟

بازم یک دنیاااااااا ممنون  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم اگه تهرانی برو بیمارستان محب یاس.هم متخصص داره هم فوق تخصص.بادفترچه فک کنم ۲۰تومن اینا نشه هزی ...

استراحت مطلقم آخه بیمارستان ها شلوغن

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
راستی عزیزم نوبت دهیش هم راحته.جنسیت نی نی هات چیه؟

گفتن یه پسر یه دختر الان دیدم دختره یه چیزاییش نرمال نیست تو انومالی حالم بد شد😭

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
گفتن یه پسر یه دختر الان دیدم دختره یه چیزاییش نرمال نیست تو انومالی حالم بد شد😭

مثل من.عزیزم نگران نباش واسه منم گفتن پسره روده ی اکوژن داره و....اخرسرامینوسنتر شدم جواب نرمال اومد.الکی استرس میدن 

فدات شم آره میدونم ولی دیگه طاقت ندارم دلم میخواد بمیرم به خدا تو رو خدا نگید من مادر خوبی نمیشم چون ...

بخدا خییییییلییی میفهممت عزیزم. همه مون کشیدیم یکم کمتر یکم بیشتر. ولی مگه با کشتن خودمون چیزی تغییر می کنه؟ همه اونایی ک بخاطرشون دلمون از تو جمع بودن میگیره خوش و خرم زندگی شونو می کنن ولی ما از درگاه خدا هم نعوذبالله رونده میشیم.

امسال عید اولین سالی بود که منم خیییییییییییییلی سختم بود برم تو جمع مخصوصا خونواده همسر. خییییییییییلی سختم بود مخصوصا که یه جاریم و یه خواهر شوهرم در جریان آی وی افم بودن. 

سر سال تحویل من داشتم زیارت عاشورا میخوندم ی لحظه هم یاد مامان بزرگ افتادم ک تازه فوت کرده. اشک تو چشمام جمع شده بود. یهو دیدم مادر شوهرم با گریه گف تورو خدا من یه مشکلی دارم همه تون برا حلش یه صلوات بفرستین. بدجوری با بغض و گریه گف. کاملا متوجه شدم منظورش من بودم.

بعد هم که همه اومدن تبریک و ... رو بگن همه شون در مورد بچه برام دعا می کردن. وااااقعاااا حسی دردناک تر ازین برا یه خانوم نیس. خیییییییییییییلی سختم بود و کلا اشکم دراومد. هرچند اونا محبت شونه ولی برا ماها سخته یکم

الهی امسال سال آخر بی بچه بودن خونه هامون باشه و سال بعد عید صدای ونگ ونگ بچه هامون بلند باشه  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

ان شاالله که چیزی نیس عزیزم. و صحیح و سالم سر وقتش تپل مپل و خندان میان بغلت