2777
2789
فک کنم شوهر شما مشکل از هورموناش بوده ولی شوهر من از هورموناش نیس

بله متاسفانه شوهر شما مشکل عیر انسدادی داره که درمان خاصی نداره شایدم داره ما نمیدونیم علم ناباروری خیلی پیشرفت کرده حالا اگه خواستین اسپرم اهدایی بگیرین منم میدونم حلاله ولی سعی کن غیر از خودت و شوهرت کسی نفهمه حتی مامانت اینجوری شوهرت معذبه و خانوادش شاید به اون بچه یه جور دیگه نگاه کنند ان شالله ک طبیعی باردار میشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله متاسفانه شوهر شما مشکل عیر انسدادی داره که درمان خاصی نداره شایدم داره ما نمیدونیم علم ناباروری ...

ما ب هیچکس در مورد این مشکل چیزی نگفتیم ک کلا صفره و میخایم از اسپرم اهدایی استفاده کنیم چون نمیخایم کسی بفهمه

میشهواسه مامانشدنمیهصلواتبفرستی😭🌷

دوستان تخمک ندین یکی از دوستام داده بود تخمک سرطان گرفت کلی عوارض بدی داره برای شادی دیگران خودتون رو قربانی نکنین لطفا قبل از انجام کاری تحقیق کنین تو‌گوگل سرچ کنین عوارض خطرناک اهدای تخمک میاد سرطان تخمک و رحم

اسی بیا تهران..

جنین اهدایی راحت تر از اسپرمه..

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

💢نکاتی پیرامون #باردار شدن به روش های طب استعماری💢1️⃣ اکثر کسانی که می خواهند آزمایش اسپرم بدهند ی ...

منم بچه دار نشدم تا الان 

خانوادم مذهبى هستن ولى انقدر اين مسئله اى وى اف راحت جا افتاده ،صد هزار بار ميگن چرا براى اى وى اف اقدام نميكنى 

ولى خودم همه اينايى كه نوشتى رو قبلا تحقيق كردم و ميدونستم و دلم نميخواد 

ولى انگار اهل بيت هم دارن ما رو به سمت اى وى اف سوق ميدن ،خلاصه دلم پر ،

واقعا مستاصل شدم