2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044696 بازدید | 684402 پست
سلام عزیزم . شکر خدا خوبیم . من خیلی درد پریودی میگیرم . هی میاد و میره . به نظرتون خطرناکه ؟ خودت ...

دقیقا منم همین دردای پریودی میگیرم. همسرم که یه پا دکتر شده، میگه مطمینم نهایتا هفتم هشتم دنیا میاد! یه مسئله دیگه هم ببخشیدا، بغلای رون از تو، منظورم استخوانهای اطراف واژن و اون کنارا هم خیلی درد دارم. البته فکر کنم چون سرش پایینه، اون پایین درد دارم. حالا دو سه روز دیگه هم میرم ان اس تی. هفتم هم سونوی رشد دارم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مام میرم عزیزم دادگاه چی داره؟   بچه ها کسی از مام جنین اهدایی گرفته دادگاه رفته

مهگل جان کلینیک اندومتریوز ابن سینا رفتی؟ اونا هم کاری از دستشون بر نمیاد؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا منم همین دردای پریودی میگیرم. همسرم که یه پا دکتر شده، میگه مطمینم نهایتا هفتم هشتم دنیا میاد! ...

وای لیلا جون تیکرتووو بسلامتی زایمان کنی عزیزممم💖💖

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام لیلا جون فداتشم عزیزم ممنونم آراز هم خوبه خاله جون 😘😘😘😘😘 شوهرمن تهدیدم کرده کارنکنم 🤭منم ...

چطوری نازنین جون دیگه سنگین شدی حسابی😁

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
چطوری نازنین جون دیگه سنگین شدی حسابی😁

سلام عزیزم سال نوتون مبارک باشه کنار فرشته های نازت خوبین گل پسری بزرگ شده 😍😍😍ماهک حسابی خوشحاله ها عزییییزم ......من خوبم خداروشکر اره واقعادیگه توحالت پنگوین رفتم 😁😁😁

وای لیلا جون تیکرتووو بسلامتی زایمان کنی عزیزممم💖💖

سلام عزیز دلم. فرشته های کوچولوت خوبن؟ خوبی خودت؟ فدااات عزیزم. امیدوارم عزیزم. خیلی استرس دارم. مرسی عزیز دلم از دعای خوبت. انشالله

عزیز دلم خدا حفظ کنه برات هر جفتشون رو. منم کار نمیکنم اصلا. یعنی تا وقتی همسرم خونه است. حتی طفلی غ ...

مرسی عزیزدلم همچنین فندق خودتو ...شوهرمن وقت نداره که بیشتر سرکاره تازه ما امروز داربم خونه تکونی میکنیم 😁😁 یکی دوروزه کمردرد دارم کارنمیکنم وگرنه قایمکی کارامو میکنم وقتی میاد خونه میشینم یه جا 😉😉😉😉نوش جون  خودت ونینی کوچولو گوشت بشه بچسبه به لپای فسقلی 

مرسی عزیزدلم همچنین فندق خودتو ...شوهرمن وقت نداره که بیشتر سرکاره تازه ما امروز داربم خونه تکونی می ...

یعنی عاشق یواشکی کار کردنت شدما 😄😄😄

اون پنگوئن رو خوب گفتی, دقیقا همون شکلی شدیما

یعنی عاشق یواشکی کار کردنت شدما 😄😄😄 اون پنگوئن رو خوب گفتی, دقیقا همون شکلی شدیما

باورکن شوهرم کلید نداره همیشه ایفونومیرنه نگو یبار اومده بود دربازبوده اومده بود دم در یهو دیدمش پشت در سکته کردم منو پسرم مثل پت ومت چنان چهارپایه رو قایم کردیم توحموم نبینه دعواکنه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️یبارم همینکه رفت بیرون رفتم جرمگیر ریختم تودستشویی ۵دیقه بعد اومد 🤨🤨🤨😬😬😬😬منصرف شده بود ازرفتن منم همش اب میگرفتم بو بره متوجه نشه 😬😬😬😬🤥🤥🤥🤥🤥🤥

سلام عزیزم . شکر خدا خوبیم . من خیلی درد پریودی میگیرم . هی میاد و میره . به نظرتون خطرناکه ؟ خودت ...

اگه دردات منظم وریتمیکه احتمال اینکه انقباض باشه هست تو ان اس تی ثبت میشه ...من کمردرد داشتم دکترگفت انقباض نیس 

باورکن شوهرم کلید نداره همیشه ایفونومیرنه نگو یبار اومده بود دربازبوده اومده بود دم در یهو دیدمش پشت ...

وای خدا نکشتت دختر. چقد خندیدم از دست تو و گل پسرت. دختر آخه الان تو این وضعیت چهارپایه؟ اما خدایی جرمگیر رو منم سابقه مشابه دارم البته گاز پاک کن. آخه آقایون ریزه کاری هارو‌ نمیتونن انجام بدن، مجبوریم 😅😅😅😅😅

وای خدا نکشتت دختر. چقد خندیدم از دست تو و گل پسرت. دختر آخه الان تو این وضعیت چهارپایه؟ اما خدایی ج ...

😬😬😬😬لیلاجون امروز توغذایه قطره سس خیلی تند زدم پسرم میگه مگه بابام نگفته برای داداشم بده چراخوردی حالا باید یه کاری کنم به باباش نگه 🥴🥴🥴🥴🥴دیگه چیکارکنیم وقتی حال عمومیمون خوبه باید به خودمون وخونه برسیم دیگه به قول شما اقایون نمیتونن که کارارو مثل ما انجام بدن