2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044710 بازدید | 684404 پست
سلام به همه دوستانم منم ديروز رفتم اخرين سونو وگفت اندومترم 8.5هست ودكتر گفت خوبه شنبه قراره انتقال ...

به سلامتی  باشه عزیزم❤❤

ان شاءالله مامان میشی و با کلی خوب میای پیش ما😍😍😍

شیاف هم کاری نداره یکبار بذاری متوجه میشی 

من هم تو همین مسیر اولین بار استفاده کردم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما داروتو طبق مصرف روزانه ادامه بده تویه هفته ده روز اتفاق خاصی نمیوفته نگران نباش منم چندسال ...

نازنین جون ایرانی بهتره. خواهرم و خاله ام خارجی خریدن ولی نمیتونستن استفاده کنن هر دو میگن وقتی خارجی میخوریم انگار گردنمون رو فشار میدن و نمیتونیم نفس بکشیم. حس خفگی میاره نمیدونم علتش چیه. از یه دکتری هم پرسیدم گفت ایرانی بهتره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نازنین جون ایرانی بهتره. خواهرم و خاله ام خارجی خریدن ولی نمیتونستن استفاده کنن هر دو میگن وقتی خارج ...

عه واقعا اخه دکتربه من گفت خارجی  پیداکن بخور تاثیرش بهتره من ازاول ایرانی خوردم 

منم غذا و ظرف شستن با شوهرمه واسه غذا و دستشویی بلند میشم ...و کمی راه میرم نشونه هات ار کی شروع شد؟

عصر روز سوم پهلوم یه لحظه به شدت تیر کشید و یکمم کمردرد پیدا کردم و خیلی بی حال بودم انگار نه انگار که من راحت روزی یه ساعت پیاده روی داشتم

خدا از دهنت بشنوه ، چه میدونم والا  با این لکه بینی که من دارم ، هرچیزی برام علامت بدیه 🤦‍♀️

یکم نشاسته بخور ببین قطع میشه لک بینیت

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
عه واقعا اخه دکتربه من گفت خارجی  پیداکن بخور تاثیرش بهتره من ازاول ایرانی خوردم

پس نظر دکترا متفاوته

ولی چیزی که درمورد خفگی گفتم تجربه ی دو نفره

حالا ک دکترت گفته اگه پیداشد یه بار بخر و امتحان کن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دوستان نوک پاهام یخ روز پنجمم شما هم علایم داشتین؟

خیلی رو علایم زوم نکن عزیزم. میدونم سخته ها ولی به قول دوستان همه رو به داروها ربط بده. من چند روز اول داغ بودم همش گرمم بود ولی بعد همش یخ بود پاهام. چون چند تا از دوستان قبل من پاهاشون یخ بود و مثبت شدن منم گفتم حتما برا منم مثبته. ولی نشد متاسفانه. برا همین میگم که زیاد به علایم دلخوش نکن که خدای نکرده تو ذوقت بخوره.

ان شاالله بحق روزهای مبارک ماه شعبان مثبت میشی و ذوق زده مون می کنی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
به سلامتی  باشه عزیزم❤❤ ان شاءالله مامان میشی و با کلی خوب میای پیش ما😍😍😍 شیاف هم کاری ندا ...

عزيزم اينايي كه ريپلاي ميكني براي سال ٩٦ هستش پستشون🤔

خداياشكرت....❤️